Doe het zelf tuinen
Image default
Eten en drinken

Eenvoudig tournedos bestellen bij een online slager

Bent u op zoek naar topkwaliteit tournedos? Dan hoeft u hier niet eens de deur voor uit. U vindt dit namelijk in de webshop van Beef & Steak, waar u al uw vlees eenvoudig en snel online bestelt. U hoeft dus niet meer naar de slager op de hoek als u een heerlijk mals stuk vlees wilt bestellen, maar doet dit gewoon vanuit het comfort van uw huis. Als u bij deze online slager voor 16.15 uur bestelt, wordt het vlees de volgende dag bezorgd. U hoeft dus nooit lang op uw bestelling te wachten. Komt een andere datum beter uit? Dan kiest u een andere leverdatum uit. Zo komt uw bestelling op het gewenste moment aan en dat is natuurlijk wel zo praktisch.

Bestel al uw vlees bij één slagerij zonder daar de deur voor uit te hoeven

Beef & Steak biedt meer dan goede service en vlees van uitstekende kwaliteit. U heeft hier ook de keuze uit een uitgebreid assortiment. Naast tournedos kunt u er bijvoorbeeld ook heerlijk malse varkenshaas of een uitstekende steak bestellen. Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden van het ruime aanbod dat onder andere ook gevogelte, wild en lamsvlees omvat. Wat voor vlees heeft u zin in? Wordt het een steak of een roast? Of bent u juist op zoek naar een heerlijk groot stuk vlees voor op de barbecue? U vindt hoe dan ook wat u zoekt in de webshop van deze slager.

Profiteer van gratis verzending

Heeft u een tournedos gevonden die u wel bevalt? Of is er een ander stuk vlees dat u wilt bestellen? Dan plaatst u uw bestelling eenvoudig en snel online en kiest u zelf een leverdatum uit. Vervolgens wordt het op de gewenste dag en temperatuur bij u afgeleverd. U kunt het vlees namelijk zowel vers als diepgevroren bestellen. Door voor deze laatste optie te kiezen, is het mogelijk om met een gerust hart een voorraad aan te leggen. Dat loont zich ook, want bij besteding vanaf € 60,- wordt uw vlees kosteloos verzonden.

https://beefensteak.nl/