Doe het zelf tuinen
Image default
Eten en drinken

Ga bij deze pizzeria in Nijmegen uit eten

Bent u gek op de Italiaanse keuken en heeft u zin in een lekkere pizza buitenshuis? Osteria Pomodoro is dé pizzeria van Lent en de verdere omgeving van Nijmegen. In dit familierestaurant bent u welkom met uw gehele familie voor een fijne avond uit. Uiteraard is er aan de (kleine) kinderen ook gedacht. Zo zijn er voor de kleintjes kleine pizza’s, lekkere tomatensoep en spaghetti met gehaktballen. Zijn de kinderen uitgegeten? Dan laat u ze lekker uitrazen in het indoor-kinderparadijsje waar zij met veel plezier kunnen spelen. Voor de grotere kinderen is er een loungehoek mét wifi. Zo vervelen de kinderen zich geen moment en kunt u met de volwassenen rustig aan tafel genieten van het Italiaanse eten.

Eet luxe tegen een zachte prijs

Bij Osteria Pomodoro geniet u de gehele avond van al het lekkere eten voor € 31,50. Uiteraard zijn er speciale prijzen voor kinderen. Zo rekent het restaurant voor kinderen tussen de vier en elf jaar € 1,- per levensjaar. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om met het gezin of de gehele familie uit eten te gaan én te genieten van al het lekkers dat deze pizzeria in de gemeente Nijmegen te bieden heeft. Reserveer online een tafeltje of bel het restaurant om te vragen of er nog plek is. Als u kiest voor de Vroege Vork, bent u nog voordeliger uit.

Reserveer uw tafel bij dit Italiaanse restaurant

Wacht niet langer en boek vandaag nog een tafeltje bij pizzeria Osteria Pomodoro in Lent, regio Nijmegen. Als u vragen heeft over het restaurant of de menukaart, neemt u eenvoudig contact op met de pizzeria via de contactgegevens die u op de website vindt. Geniet van de lekkerste Italiaanse maaltijden en kom helemaal tot rust tijdens een heerlijk avondje bij dit restaurant. Eet u liever thuis? Dan haalt u de pizza’s gewoon af!