Doe het zelf tuinen
Image default
Eten en drinken

Een zorgeloze bruiloft viert u bij deze trouwlocatie in Geldrop

Een bruiloft is een van de mooiste dagen uit uw leven, maar kan ook erg stressvol zijn. Het is namelijk een dag waarvoor u veel verschillende dingen moet regelen en organiseren. Wilt u een stressvrije bruiloft op een prachtige landelijke locatie? Kom dan eens langs bij de Strabrechtse Hoeve in Mierlo. Deze locatie bevat een prachtig natuurgebied waar u eventueel een buitenceremonie kunt houden. Deze trouwlocatie nabij Geldrop biedt u alle mogelijkheden om uw dag naar uw wensen in te delen. Het personeel zorgt dan voor een zorgeloze dag zodat u alleen maar hoeft te genieten.

Inclusief restaurant

Deze locatie beschikt over een volledig restaurant met keuken. Tijdens uw bruiloft kan het keukenpersoneel dus genoeg hapjes en drankjes klaarmaken voor al uw gasten. Van tevoren bespreekt u uw wensen met het personeel over het eten. Het personeel zorgt er daarna voor dat alles soepel verloopt. Door de gezellige locatie ontstaat er meteen een landelijke sfeer zodat u zich kunt ontspannen.

Uw volledige dag

Bij deze trouwlocatie nabij Geldrop is van alles mogelijk. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de ceremonie of alleen het feest hier te vieren. Daarnaast kunt u ook uw volledige bruiloft op de locatie organiseren. U hoeft zich dan niet te verplaatsen en alles is binnen handbereik. Hoe uw dag verloopt, bepaalt u helemaal zelf. Het mooie natuurgebied is ook een uiterst geschikte plaats om uw trouwfoto’s te nemen.

Ontdek waarom veel mensen u al voor gingen

De Strabrechtse Hoeve in Mierlo is een populaire locatie voor feesten, uitjes en bruiloften. Veel mensen gingen u dus al voor en hebben zeer tevreden ervaringen. Deze trouwlocatie vlak bij Geldrop verzorgt namelijk de hele dag en houdt rekening met alle details. Tijdens uw bruiloft weet u dus zeker dat alles goed geregeld is. Voor alle mogelijkheden voor uw bruiloft kunt u gerust contact opnemen.

https://strabrechtsehoeve.nl/

Gerelateerde artikelen

Het beste vleespakket kun je bestellen bij deze boer uit Noord-Holland

Kip met zoete wijn & knoflook

Laat uw bruiloft catering verzorgen door deze expert uit regio Den Haag