Doe het zelf tuinen
Image default
Huishoudelijk

Bijzondere schoonmaak

Schoonmaken is iets wat iedereen wel eens doet. Toch zijn er schoonmaakprojecten waar je niet snel aan zou denken. Professionele schoonmaak en ontruiming is nodig in deze gevallen. In deze blog een aantal voorbeelden van deze projecten.

 

Extreem vervuilde woningen

Woningen kunnen extreem vervuild zijn, om verschillende oorzaken. Door ernstige verzameldwang, verwaarlozing of ongedierte kan een woning in een staat van extreme vervuiling verkeren. In dat geval is het schoonmaakproject van zo een grote omvang dat professionele huisontruiming noodzakelijk is. Een woning-ontruimingservice kan in dit geval het hele traject begeleiden en uiteindelijk een schone en opgeruimde woning opleveren. 

 

Plaats delict

Het is niet een alledaags onderwerp, maar een plaats delict moet ook weer schoon en netjes gemaakt worden. Nadat een misdaad is gepleegd is het in ieders belang dat het plaats delict snel en efficiënt wordt schoongemaakt. Dit proces vindt plaats in nauw overleg met politie, om niet voorbarig sporen te verwijderen. De schoonmaak van een plaats delict vraagt om ervaring, vakmanschap en het gebruik van de juiste middelen. Dit project wordt dan ook uitgevoerd door professionele schoonmaak en ontruiming bedrijven. 

 

Schoonmaak na overlijden

Na het overlijden van een dierbare is de schoonmaak en opruiming van het huis iets waar nabestaanden vaak tegen opzien. Door de vele emoties staat je hoofd niet naar schoonmaken. Gelukkig zijn er bedrijven gespecialiseerd in het schoonmaken van een huis na een overlijden. Door hun ervaring en het gebruik van de juiste materialen kunnen zij deze klus snel en respectvol uitvoeren. 

 

Voor een professionele woning ontruiming service zie https://www.woning-ontruimingservice.nl/.