Doe het zelf tuinen
Image default
Huishoudelijk

Heb jij voor je bedrijf of thuis een deurhanger nodig? Laat er een drukken met eigen ontwerp.

Zoals vele producten bedrukt kunnen worden met eigen ontwerpen, kun je dus ook nieuwe deurhangers bedrukken. Maar wanneer gebruik je nou een deurhanger? Of wat is het nou eigenlijk? Een deurhanger is een hanger van hout, papier, karton, plastic enz. Het kan dus van vele materialen gemaakt worden. Een deurhanger kun je dus, zoals je misschien al verwacht, aan je deur hangen. Je hangt de deurhanger aan de deurklink van je deur. Bij voorkeur aan de buitenkant zodat mensen die langslopen een bepaald bericht kunnen zien. Hier kan bijvoorbeeld op staan dat er niet gestoord mag worden. Of dat er nog niet schoongemaakt mag worden. Vaak worden deurhangers dan ook gebruikt in hotels en dergelijke. Je kunt op een originele manier een boodschap overbrengen.

Maar deurhangers kunnen ook als promotiemateriaal gebruikt worden op andere manieren dan via een deurklink. Zo kan een bedrukte deurhanger ook aan fietsen gehangen worden. Of bijvoorbeeld aan autospiegels, kapstokken enz. Zo kun je als een bedrijf jezelf promoten op een leuke, originele manier.

Deurhanger drukken? Hoe maak je een ontwerp?

Je kunt natuurlijk een ontwerp maken met de programma’s in het Adobe CC pakket. Zo kun je gebruik maken van Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign enz. Maar niet iedereen heeft een licentie op deze programma’s of kunnen ermee omgaan. Zo kun je ook een handige tool gebruiken om zelf wat te maken. Deze is voor iedereen handig te gebruiken. Bedenk waarvoor je een deurhanger wilt laten drukken en begin met ontwerpen. Wil jij een bedrijf, een evenement, een feestje, een artiest of een boodschap promoten? Wil jij een logo laten zien door heel de stad heen? Of wil je gewoon een deurhanger zodat je die in je hotel kan gebruiken voor de gasten? Oneindige mogelijkheden met het bedrukken van deurhangers.