Doe het zelf tuinen
Image default
Eten en drinken

Rookaroma als alternatief voor de traditionele manier van roken

Met rookaroma kunt u vlees, vis en ander voedsel van een heerlijke rooksmaak voorzien, zonder dat dit schadelijk is voor de gezondheid van mensen of het milieu. Een dergelijk aroma is een goed alternatief voor de traditionele manier van roken. Bij Smoky Light B.V. in Reeuwijk kunt u rookaroma’s en rookgeneratoren aanschaffen voor uw bedrijf. Deze specialist is officiële leverancier van de producten van het merk Red Arrow, al sinds 1995. Ze hebben dan ook al vele bedrijven in de voedingsindustrie geadviseerd en ondersteund bij product- en procesontwikkelingen.

Welke vormen van rookaroma’s zijn er en welke is het meest geschikt voor uw bedrijf?

Hoe ontstaat het rookaroma dat deze specialist aanbiedt? Rook van houtzaagsel wordt opgevangen en geconcentreerd tot een aroma. Dit aroma is in verschillende vormen verkrijgbaar: in pure gecondenseerde vorm, als wateroplosbaar product, op oliebasis en in poedervorm. Het rookaroma wordt voornamelijk in de vlees- en visindustrie gebruikt, om het voedsel meer smaak te geven. Hoe weet u nou welk soort aroma het meest geschikt is voor uw bedrijf? Hier helpen de specialisten van Smoky Light B.V. u graag bij. Ze komen bij u langs om uw wensen te bespreken en meer uitleg te geven. Daarnaast voeren ze onderzoeken en testen uit om tot een aroma te komen van de beste kwaliteit, dat aansluit bij uw wensen.

Neem contact op met deze specialist, bespreek uw wensen en vraag advies

Wilt u ook rookaroma in Reeuwijk kopen van Smoky Light B.V.? Neem dan eens contact met hen op om uw wensen te bespreken en vragen te stellen. U vindt de contactgegevens op hun website, waar u tevens meer informatie over hun producten kunt lezen. Ook wanneer u eerst advies wilt of nog twijfelt of rookaroma geschikt is voor uw producten, kunt u contact opnemen. Deze professionals helpen u verder!

https://www.smokylight.nl/