Doe het zelf tuinen
Image default
Eten en drinken

Het beste vleespakket kun je bestellen bij deze boer uit Noord-Holland

Het beste vleespakket van Noord-Holland kun je eenvoudig bestellen via de online boerderijwinkel van deze boer uit Schellinkhout. Deze boer creëerde Heerlijkvandeboer.nl om de kloof tussen de boer en de mens te verkleinen. Breng een bezoek aan deze duurzame boerderij en zie hoe de koeien en kalfjes leven. Zo weet jij precies waar jouw verse rundproducten vandaan komen.

Een gevarieerd vleespakket van de beste kwaliteit

Een vleespakket van deze boer is samengesteld uit lokaal vlees uit Noord-Holland en kun je online bestellen. Het gevarieerde vleespakket bestaat uit verse lokale producten van de allerbeste kwaliteit. Je proeft de liefde in het product die deze boer heeft voor zijn dieren. Het vlees wordt diepgevroren en vacuüm verpakt in porties van twee. Je hebt de keuze om verschillende pakketten te bestellen bij deze boer uit Noord-Holland, zoals het luxe vleespakket, vleespakket A of vleespakket B. Daarnaast heeft deze boerderij ook een gemakspakket en een cadeaupakket. Ervaar zelf de kwaliteit en de rijke smaak van lokaal geproduceerd vlees.

Breng een bezoek aan deze boerderij in Noord-Holland

De koeien die leven op deze boerderij in Schellinkhout hebben als hoofddoel het produceren van melk. Hiervan maakt dit familiebedrijf de lekkerste verse zuivelproducten, van échte boerenkwaliteit. Ontdek deze zuivelproducten in deze boerderijwinkel of breng een bezoekje om het vleespakket te kopen bij deze boer in Noord-Holland in plaats van het te bestellen. Zo leer je direct meer over de werkwijze van de boer en ervaar je hoe de dieren leven op deze duurzame boerderij.

Neem contact op met deze boerderij voor meer informatie

Lokaal en duurzaam een vleespakket bestellen uit Noord-Holland, doe je natuurlijk online bij deze duurzame boer. Bekijk de website Heerlijkvandeboer.nl voor meer informatie over de inhoud van het vleespakket en over de liefdevolle werkwijze. Heb je een vraag over het vleespakket? Neem contact op met deze boerderij via de website en je wordt zo snel mogelijk verder geholpen.

https://www.heerlijkvandeboer.nl/