Doe het zelf tuinen
Image default
Eten en drinken

Onbezorgd genieten van een barbecue met hulp van deze catering nabij Gemert

Het barbecueseizoen kan voor veel mensen niet vroeg genoeg beginnen. Een BBQ-feestje is namelijk het ideale moment voor een gezellige tijd met vrienden of familie. Maar ook samen met uw partner is het gegarandeerd een leuk avondje. Kies uw favoriete vleeswaren en leg ze stuk voor stuk op de barbecue zodat u heel de avond door geniet van lekker eten. Of je nu met een grote groep gaat barbecueën of het intiem houdt: de nodige boodschappen moeten wel gedaan worden. Wat willen al jouw gasten eten en waar haal je mals vlees vandaan in omgeving Gemert? Bij Slagerij Vogels in Elsendorp natuurlijk!

Geniet van de beste kwaliteit vlees

Hamburgers, worstjes en spiezen zijn natuurlijk heerlijk op de barbecue. Al helemaal wanneer deze gemaakt zijn van echt kwaliteitsvlees! Bij Slagerij Vogels in omgeving Gemert bieden ze een catering aan waardoor uw barbecue voorzien wordt van het allerlekkerste vlees. Zij hebben een volledig assortiment aan barbecuevlees om uw BBQ tot een groot succes te maken. Kies uit een gevarieerd aanbod met vleeswaren en stel vervolgens uw eigen mix bij hen samen. Ga voor kwaliteitsvlees uit de directe omgeving van Gemert en de catering voor uw barbecue wordt geheid een succes! Bovendien werkt deze slagerij samen met lokale veehouders. Door de jarenlange samenwerken weten zij precies welke kwaliteit ze zoeken en leveren ze alleen het allerbeste vlees. De slagerij doet de afwerking vervolgens helemaal zelf. Maak gebruik van de catering van deze slagerij nabij Gemert en kies vlees voor op de barbecue, zoals:

  • Special cuts
  • Low & slow
  • Steaks en roast
  • Spiezen en specials
  • Burgers en worsten
  • Barbecuemenu’s compleet verzorgd 4-30 personen
  • Barbecuemenu’s compleet verzorgd 30+ personen

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over het inzetten van de catering voor uw barbecue van deze slagerij nabij Gemert? Breng een bezoek aan de winkel of neem eenvoudig contact met hen op. Wanneer u graag barbecuevlees wilt bestellen, doet u dat bij hen eenvoudig online. Laat die barbecue maar beginnen!

https://slagervogels.nl/