Doe het zelf tuinen

Tuinieren kun je zelf, lees er alles over op ons blog

You are here: Home - Bedrijven - Photinia Rood Kunsthaag in uw bedrijf, sfeerverhogend & trending


Photinia Rood Kunsthaag in uw bedrijf, sfeerverhogend & trending

De Kunsthaag in uw bedrijf, trending

Met de Kunsthaag Photinia Rood in uw bedrijf is binnen een paar minuten een zeer positieve sfeer te maken, het is trending en veel bedrijven zijn u al voorgegaan. De Photinia rood zorgt voor een fleurig geheel afgewisseld met een rood blad en een volle dekking. Helemaal trending en bovendien is de kunsthaag een eyecatcher.

In het bedrijf zult u zeker zeer positieve reacties ontvangen en kunt u een mooie indrukwekkende omgeving creeeren. 

Een kunsthaag in de vergaderkamer, bij de receptie of in de bedrijfskantine oogt mooi en rustgevend, en is eveneens geluiddempend. De tegels zijn naar elk gewenst formaat te maken.

Als klanten even moeten wachten dan zullen ze positief verrast zijn van een mooie fleurige omgeving.

Vele collega’s zijn u al voorgegaan met het creeren van meer groen in het bedrijf zoals Bibliotheken, Restaurants, Cafe’s, op het vliegveld, Ziekenhuizen en Wachtkamers. 

Geen hovenier nodig

De junglematten zijn nagegoeg onderhoudsarm, je hoeft niet meer te snoeien en losvallende, dorre bladeren op te ruimen. Water geven is al helemaal niet nodig. Een dure hovenier hoeft niet ingehuurd te worden want ze zijn heel eenvoudig zelf te bevestigen met een bundelband of ty rap. Onderhoudscontracten zijn  eveneens niet nodig en daar is dus op te bezuinigen.

Wlt u na een tijdje toch de Kunsthaag verplaatsen, dit is geen probleem. Gewoon verwijderen en elders ophangen.

Samengevat…

Een Kunsthaag is een duurzame en voordelige oplossing voor sfeerverhoging, ontspanning en indruk te maken op de omgeving. Een volle dekking, dus geen achtergrondscherm meer nodig en eenvoudig zelf te bevestigen.

Gezellig en sfeervol in de bedrijfskantine, bij de receptie, de wachtruimte of het buitenterras. Wij schrijven op ons blog op onze website verhalen met foto’s erbij die tevreden klanten naar ons hebben gestuurd.Laat u inspireren en doe mee met de trend.

Bezoek de webshop van www.kunsthaag.eu en laat u verrassen door het aanbod. Gewoon vanuit de luie stoel bestellen en binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd.

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-photinia-50x50cm/