Doe het zelf tuinen
Image default
Bedrijven

De nieuwe generatie warmtepompen

Ontdek de baanbrekende R290 warmtepomp van Solflow, een vooruitstrevende verwarmingsoplossing die nieuwe maatstaven zet in de installatiemarkt. Als Australisch bedrijf met een sterke focus op milieuvriendelijke verwarming en topprestaties, blijft Solflow innoveren om tegemoet te komen aan de actuele uitdagingen op het gebied van klimaatbescherming.

De R290 warmtepomp maakt gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290 (propaan), wat resulteert in opmerkelijke voordelen ten opzichte van conventionele koelmiddelen. Met een laag Global Warming Potential (GWP) van slechts 3 biedt R290 niet alleen indrukwekkende prestaties, maar voldoet het ook aan strenge milieunormen, zonder gehouden te zijn aan de strikte regels van de Verordening F-gassen.

R290 koudemiddel

Veiligheid staat centraal bij het gebruik van propaan, en Solflow heeft geavanceerde veiligheidsmaatregelen geïntegreerd om te waarborgen dat de R290 warmtepomp veilig binnenshuis kan worden gebruikt. Met compressoren die lekkages voorkomen, wordt aan de hoogste veiligheidsnormen voldaan.

De voordelen van R290 als koelmiddel zijn talrijk, van lage gebruikskosten en hoge efficiëntie tot aanvoertemperaturen tot 75°C. Het esthetische design, stille werking, compacte installatie en milieuvriendelijkheid maken de Solflow R290 warmtepomp de ideale keuze voor renovatieprojecten. Hierbij kunnen bestaande radiatoren efficiënt behouden blijven, zonder de noodzaak van overschakeling naar vloerverwarming.

Solflow als bedrijf

Solflow’s toewijding aan duurzame innovatie strekt zich uit tot productieprocessen en energieverbruik, waardoor de R290 warmtepomp een milieuvriendelijk alternatief biedt. Bij het overwegen van een warmtepompinstallatie is zorgvuldige planning en inspectie door een specialist essentieel. Ontdek waarom Solflow niet alleen geavanceerde oplossingen biedt, maar ook de benodigde ondersteuning om ervoor te zorgen dat de installatie perfect aansluit bij de specifieke behoeften van jouw woning.

Kies voor de Solflow R290 warmtepomp en ervaar een duurzame, efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing die de toekomst van verwarmingssystemen vormgeeft. Transformeer jouw verwarmingssysteem met Solflow’s innovatieve technologie.