Doe het zelf tuinen
Image default
Cadeau

Strandballen bedrukken: een leuke cadeautip

Weet je niet goed wat je moet kopen voor iemand op een bijzonder en zonnig moment? Dan is het leuk om strandballen te laten bedrukken. Op die manier geef je iets unieks dat altijd met een glimlach ontvangen wordt.

De perfecte verrassing

Het is niet altijd makkelijk om een goed cadeau te vinden. Soms duurt het wel weken of maanden voordat je iets vindt dat ook maar een beetje leuk is. Gelukkig kan je het jezelf nu makkelijk maken met gepersonaliseerde strandballen. Het is de perfecte verrassing, omdat je zelf kan kiezen welke tekst of afbeelding je erop plaatst. Niet alleen kinderen vinden dit het einde, maar ook volwassenen vinden het leuk om te ontvangen. Zeker als ze jong van hart zijn!

Een strandbal op maat

Bij Pinkcube laat je zonder probleem je eigen strandbal bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dat maakt het natuurlijk moeilijk om te weten hoe je de perfecte strandbal voor je geliefde moet ontwerpen. Maar geen nood, onderstaande tips helpen je daarmee.

Tip 1: Kies voor een grappig tekstje

Een strandbal is op zich al een heel fijn cadeau om te krijgen, maar met een grappig tekstje erop, wordt het helemaal onweerstaanbaar! Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp de meest komische strandbal.

Tip 2: Laat harten smelten

Een andere goede optie is om de bal te bedrukken met een lieve tekst. Op die manier maak je je geliefde goedgezind elke keer als hij of zij de bal ziet. Als dat niet mooi is.

Tip 3: Kies voor een bijzondere foto

Eén van de meest originele dingen die je kan doen, is de strandbal bedrukken met een foto. Denk daarbij aan een vakantiekiekje van jullie beiden of een leuke foto van zijn of haar huisdier. Specialer wordt het niet.

Tip 4: Maak het persoonlijk

Heeft je dierbare een lievelingsfilm die hij of zij wel tientallen keren na elkaar bekijkt of een favoriete muziekgroep? Laat de strandbal dan bedrukken met een foto daarvan. Op die manier weet je zeker dat het goed ontvangen wordt.

Ook een goede keuze voor bedrijven

Wil je op een originele manier reclame maken voor je bedrijf? Laat dan strandballen bedrukken met een logo of tekst en deel ze uit aan je klanten. De kans is klein dat ze dit gebaar nog ooit vergeten. Je bedrijfsimago krijgt hierdoor dus een grote boost.

Doordat een strandbal bruikbaar is in de zomer, wordt je bedrijf bovendien gratis gepromoot en dat is altijd mooi meegenomen.