Doe het zelf tuinen
Image default
Hobby en vrije tijd

Test je vaardigheden bij de escape room in Rijssen

Voor leuke activiteit tijdens een uitje is de leukste escape room in Rijssen, een echte aanrader. Voor mensen die wel houden van een uitdaging en van het oplossen van puzzels. Bij dit spel is een goed denkvermogen erg belangrijk en is daarom ook een goede training voor je brein. En is het gewoon een erg leuke activiteit voor een uitje of feest. Waarbij leeftijd niks uitmaakt, want de escape room in Rijssen is voor jong en oud. Daarnaast is het ook betaalbaar, en kun je dus wat leuks doen voor weinig geld. En zo kun je dus met weinig budget ook een leuk uitje of activiteit voor een feest. En zijn wij er van overtuigd dat onze escaperoom in Rijssen de aangewezen persoon is voor een leuke activiteit. 

Hoe werkt onze escaperoom

Bij onze escape room heb je een uur  de tijd om te ontsnappen uit een van onze kamers. Lukt dit binnen het uur dan hebben jij en je groep uiteraard gewonnen, en lukt dat niet heb je verloren uiteraard. Maar hoe dan ook verzekeren we je dat je een hele leuke dag gehad hebt. En hebben wij een record bord met de snelste tijden, en kun je dus een extra prijsje winnen als een deze tijden verbeterd. Door het oplossen van puzzels speel je stukjes informatie bij en die moeten ervoor zorgen dat je uit de kamer kunt ontsnappen. Mocht je er niet uitkomen dan kun je tips krijgen, ons team kijkt namelijk het hele uur met je mee. En kunnen jullie deur als groep niet open krijgen van binnenuit en mocht er wat gebeuren moet de duur gewoon kunnen worden geopend. 

Escaperoom voor jong en oud 

Onze escape rooms zijn voor jong en oud en zijn daar ook op aangepast. Zo duren de escaperooms voor kinderen 45 minuten, en die voor volwassenen een heel uur.