Doe het zelf tuinen
Image default
Hobby en vrije tijd

Kom naar deze groepsaccommodatie in Gelderland

Bent u woon- of werkachtig in de provincie Gelderland en bent u op zoek naar een groepsaccommodatie waar u leuke groepsactiviteiten kunt ondernemen? Dan is De Westernboerderij waarschijnlijk de oplossing die u zoekt. Bij deze specialisten kunt u diverse activiteiten doen waar u makkelijk een dag mee kunt vullen. Of u nu met uw vriendengroep of met familie gaat, jullie gaan het gegarandeerd heel erg naar jullie zin hebben met de leuke groepsactiviteiten in deze groepsaccommodatie in Gelderland. Heeft u bijvoorbeeld wat raceliefhebbers in uw groep zitten? Dan heeft De Westernboerderij een leuk raceparcours waar jullie met een quad op kunnen racen. Andere leuke activiteiten zijn bijvoorbeeld perslucht schieten of waag u aan boogschieten. Ga samen de strijd aan in deze groepsaccommodatie in Gelderland.

Boek meteen een overnachting

Indien u niet genoeg heeft aan de beschikbare leuke groepsactiviteiten, kunt u er ook voor kiezen om te overnachten bij deze groepsaccommodatie in Gelderland. U overnacht in dat geval in een mooie tipi die van alle gemakken is voorzien. Hier staan bijvoorbeeld bedden in, een koelkast en een verwarming. Er zijn hier echter geen kussens of dekbedden, dus u wordt geacht deze zelf mee te nemen. U wordt echt één met de natuur tijdens een overnachting op De Westernboerderij en deze leuke groepsactiviteiten buiten. De specialisten zorgen zo goed voor u, dat u zelfs nog een mooi kampvuur krijgt voor het slapengaan.

Neem contact op met deze specialisten

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van de leuke groepsactiviteiten bij deze groepsaccommodatie in Gelderland? Dan kunt u eenvoudig reserveren via hun website of door contact met hen op te nemen. Als u speciale wensen heeft, staan ze ook helemaal voor u klaar en bieden ze passende oplossingen of alternatieven. Laat dus niets u tegenhouden als u met uw fantastische gezelschap besluit een weekend de natuur in te trekken voor leuke groepsactiviteiten!