Doe het zelf tuinen
Image default
Hobby en vrije tijd

3 originele ideeën voor een activiteit

Het is weer zover. Je mag een klassenuitje, een vrijgezellendag of een vriendenweekend organiseren. Maar wat moet je gaan doen? Veel mensen denken al snel aan karten, lasergamen of paintballen. Bekende activiteiten die vaak wel aanslaan bij de meeste mensen. Hartstikke leuk en succes gegarandeerd, alleen erg origineel is het niet natuurlijk. De kans is dan ook groot dat veel mensen het al eens geprobeerd hebben. Daarom in dit blog 3 tips voor een wat originelere activiteit.

  1. Karten? Probeer eens autocrossen!

Karten is natuurlijk super vet. Haal de Max Verstappen in jezelf naar boven op een circuit. Lekker tegen elkaar rondscheuren op een baan waarbij je goed met elkaar kunt vergelijken wie de beste tijd neerzet. Ook kun je elkaar natuurlijk inhalen en zo uiteindelijk een winnaar aanwijzen. Maar wat als je het wat avontuurlijker wilt aanpakken? Dan huur je buggy’s of crossauto’s. Er bestaan speciale parcours voor crossauto’s en een buggytocht kan gewoon over openbare zandwegen. 

  1. Paintballen? Probeer het eens met pijl en boog!

Paintballen op een locatie is een van de meest enerverende outdooractiviteiten. Je schiet op elkaar met verfkogels waarna je af bent wanneer je geraakt bent. De regels zijn meestal aan de hand van hoe de uitbater het met je afspreekt dat ze zijn. De tegenhanger van paintball die momenteel in opkomst is, is archery tag. Hierbij schiet je op elkaar met pijlen met een foampunt. Deze komen niet zo hard aan waardoor Archery tag volstrekt veilig is.

  1. Lasergamen? Doe het zelf!

Ten slotte is ook lasergamen een activiteit die goed vernieuwd kan worden. Veel mensen spelen het op een toegewijde locatie met professionele apparatuur. Wist je dat je dit tegenwoordig ook kunt huren? Een lasergame set heb je al vanaf een paar tientjes waarmee je een hele dag kunt spelen. Kind kan de was doen

 

https://huurbijdaniek.nl/archery-tag-huren/