Doe het zelf tuinen
Image default
Hobby en vrije tijd

Voor al uw Disneyproducten kunt u bij deze uitgebreide webshop terecht

Zoekt u een cadeautje voor uw kind, vriend of vriendin, ouder of geliefde en is hij of zij fan van Disney? In de webshop van Geeksheaven en in de fysieke winkel in Ede kiest u uit een groot assortiment aan Disneyproducten een geschikt cadeau. Ook wanneer u graag een cadeau geeft in kerstthema kunt u hier terecht. Met de collectie van Disney Village brengt u magie in uw huis tijdens de kerstdagen. U fleurt uw huis direct op met kerstbeeldjes van onder andere Stitch, Mickey en Minnie of een porseleinen, verlicht, handgeschilderd gebouw in de stijl van Disney. Het verlichten van de huisjes gaat met behulp van elektriciteit via een Europese tweepolige stekker. Zo weet u zeker dat u het huisje kunt verlichten in uw eigen stopcontact.

Bijzondere Disneyfiguren gemaakt door een kunstenaar

In de Romero Britto collectie kiest u uit beelden van verschillende Disneyfiguren die ontworpen zijn door popart-kunstenaar Romero Britto. Deze beelden zijn échte verzamelobjecten, aangezien ze met de hand beschilderd zijn. Dit maakt ieder beeld uniek. De beelden hebben een hoogglans afwerking en zijn gemaakt van hars. Dankzij alle felle kleuren en gedurfde patronen zijn uw favoriete figuren uit Disneyfilms veranderd in ware kunst. Dit maakt een beeld van Romero Britto een goede aanwinst voor uw verzameling Disneyproducten die u in deze webshop kunt kopen. Kies bijvoorbeeld uit figuren van de film Peter Pan of The Lion King.

Een grote variatie aan producten

Bij Geeksheaven koopt u het perfecte cadeau voor een échte Disneyliefhebber. Naast beeldjes van uw favoriete Disneyfiguren kunt u in deze webshop ook terecht voor een grote variatie aan andere Disneyproducten, zoals ornamenten voor in de kerstboom of een spaarpot. Ook verkoopt deze webwinkel met een fysieke winkel in Ede haarbanden met Minnie-oren. Daarnaast heeft deze winkel ook verschillende Disneypuzzels en -bordspellen in het assortiment.

https://www.geeksheaven.nl/