Doe het zelf tuinen
Image default
Hobby en vrije tijd

De drie levensregels voor een gelukkig en succesvol leven

De 3 levensregels

Er zijn veel problemen en uitdagingen waarmee we in het leven worden geconfronteerd. Vanaf het moment dat we werden geboren tot de dag dat we deze wereld verlaten, moeten we fysieke, emotionele, mentale en spirituele veranderingen ondergaan die ons als menselijke wezens definiëren. Ongeacht onze familieachtergrond kunnen en moeten we ons doel in het leven vinden door middel van onze doelen, dromen en ambities. Dit zijn de bezigheden die ons leven zin geven en het leven de moeite waard maken. Dit is het lot in wording.

Ondanks onze beste inspanningen kunnen de omstandigheden onze plannen echter doen ontsporen en ons ertoe brengen een andere richting uit te gaan dan de richting die we hebben gekozen. Maar we mogen onderweg niet op een zijspoor worden gezet door obstakels en we mogen er ook niet door worden ontmoedigd. We moeten kracht opbouwen in alle vier de dimensies van ons wezen – fysiek, verstand, emotie en ziel – om met tegenslagen om te gaan en progressief vooruit te komen.

Ons lichaam moet gezond zijn voor fysieke actie. Onze geest moet worden geleerd om kritisch te kunnen denken. Bij gebrek aan rationaliteit moet onze emotie kalm zijn. Onze geest moet vrij zijn om zo hoog te stijgen als we willen.

Als we onze eigen bestemming willen creëren, moeten we een optimaal evenwicht vinden in alle vier deze dimensionale rijken.

Als we bijvoorbeeld de ambitie hebben om een ​​succesvolle neurochirurg te worden, moeten we ervoor studeren en onze geest voeden met de juiste kennis en een geest van vastberadenheid in ons bijbrengen om te bereiken wat we nastreven. Natuurlijk ondersteunen een gezond lichaam en emotionele volwassenheid ook een dergelijke zelfgemaakte bestemming.

Niettemin kan het leven ons nog steeds onverwachte uitdagingen geven in de vorm van financiën, gezondheid, relaties en mensen. We kunnen niet altijd een vlotte reis verwachten in onze zoektocht naar succes bij onze inspanningen. Dit is wanneer we naar onze persoonlijkheid en karaktertrekken moeten kijken om de problemen waarmee we worden geconfronteerd te overwinnen. Zonder ons ware zelf te kennen en waartoe we in staat zijn, kunnen we ons verloren en onzeker voelen over wat we in een dergelijke situatie moeten doen.

Pijlers van de astrologie

De Chinese vier pijlers van het lot is een tak van astrologie die onze geboortedatum decodeert en nauwkeurig onze aangeboren sterke punten in onze sterrenbeelden en verborgen potentieel onthult in de vorm van jaar-, maand-, dag- en uurpijlers. Er zijn ook de gelukspijlers die de paden naar onze toekomst uitstippelen die in 10 jaarlijkse cycli komen. Samen helpen ze ons om onze eigen bestemming te creëren of te vervullen.

Afgezien van de Chinese astrologie, die metafysisch is, moeten we ook drie eenvoudige regels hanteren om een ​​gelukkig en succesvol leven te leiden:

• Ga met de stroom mee
• Beperk uw verliezen
• Wees dankbaar

Als we dingen doen waar we goed in zijn, zullen we ze waarschijnlijk ook goed doen. Dit gaat met de stroom van onze kracht.

Als we ons verstand verliezen door emotie, moeten we onze kalmte herwinnen en de zaken niet erger maken. Dit vermindert onze verliezen.

Als we ons ontoereikend en jaloers op anderen voelen, moeten we onszelf eraan herinneren dat niemand perfect is. Koester wat je hebt, anders raak je het kwijt. Dit is dankbaar.

Het leven kent zijn ups en downs. Met deze eenvoudige regels kunnen we het leven veel beter maken.

Bron:
Zodiac Horoscoop