Doe het zelf tuinen
Image default
Bedrijven

Kunst geven is een goed idee als afscheid van een collega in Coronatijd

Kunst is mooi om naar te kijken. Eigenlijk kan iedereen een mooi kunstwerk wel waarderen. Zeker een beeld van bijvoorbeeld brons is tijdloos en mooi. Ook als cadeau is kunst geven, zoals een bronzen beeld, een goed idee. Juist door de tijdloze waarde vormt zo’n bronzen beeld naast wat het uitbeeldt, een mooie herinnering. Iemand kan op die manier zijn of haar tijd bij bijvoorbeeld het werken in een bedrijf, herdenken. Ook andere momenten, zoals het halen van een promotie of het maken van goede stappen binnen je bedrijf zijn goede momenten voor een cadeau. Buiten de werksfeer om, is het geven van een bronzen beeld een mooi en uniek cadeau dat iedereen kan waarderen. 

Doe hier ideeën op voor een afscheid van een collega in coronatijd

Nu, in tijden van de huidige pandemie, is het afscheid van een collega minder makkelijk te organiseren. Toch wil je je collega een waardig afscheid geven. Geen wonder dat mensen zoeken naar ideeën afscheid collega in coronatijd. Waarbij je normaal het cadeau tijdens een feestelijk afscheid zou overhandigen, kun je dit nu online doen. Wat veel mensen doen is het cadeau goed ingepakt meegeven of opsturen. Wanneer iemand op de zaak is, kan hij of zij het meenemen. Je zegt erbij dat diegene het nog niet mag open maken. Daarna plan je bijvoorbeeld op de vrijdagmiddag, op diens laatste werkdag, een zoom call in waar iedereen bij is. Met wat lekkers te eten en te drinken kan het afscheid beginnen en kan het cadeau uitgepakt worden.

 

Welke bronzen beelden zijn er allemaal

Bronzen beelden bij Artihove zijn een uitstekende keuze wanneer je een beeld wilt geven aan iemand die na jaren van dienst stopt met werken. Maar ook als cadeau voor een andere herdenking waardig moment is een bronzen beeld een goede keuze. Ook voor ieders smaak is er wel een geschikt beeld te vinden. Juist doordat brons zich zo goed laat vormen, kun je voor abstract tot figuratief en voor een ruwe tot een gladde afwerking kiezen. Denk aan degene aan wie je het beeld geeft om een goede keuze te maken. Er zijn veel beelden van mensfiguren, maar ook van alleen handen, bloemen of andere beeltenissen. Ook dieren beelden kunnen mooi zijn, aangezien dit weer symbool staat voor diverse aspecten van het leven of een persoon. Denk aan de wijze uil. En aan hoe mooi dit beeld zal staan in iemands tuin!

 

Maak je tuin af met tuinbeelden

Wanneer je zo’n beeld van brons krijgt, is de vraag natuurlijk waar je deze gaat plaatsen. De tuin is met name geschikt. Brons is een materiaal dat prima buiten kan staan. En in de tuin komen de tuinbeelden goed tot hun recht. Tuinbeelden kopen bij Artihove.nl biedt je alle keuze die je wilt. Van modern en abstract tot figuratief. De meeste bronzen beelden worden buiten geplaatst. Doordat brons buiten eigenlijk alleen maar mooier wordt, komt een tuinbeeld goed tot zijn recht. Wanneer de tuin in de winter kaal is, geeft zo’n bronzen tuinbeeld altijd iets interessants om naar te kijken.