Doe het zelf tuinen
Image default
Aanbiedingen

Maar je moet ergens beginnen.

werk zoeken

Maar je moet ergens beginnen. Ik verzamelde alle technieken die ik in de loop van de jaren had ontwikkeld om scannercliënten te helpen en ging op zoek naar nieuwe ideeën. Ik organiseerde gespecialiseerde online discussies waar scanners hun ervaringen deelden en elkaar ondersteunden. Ik organiseerde regelmatig sessies in de vorm van telefonische vergaderingen. Ik heb speciale workshops ontwikkeld en zelfs een tv-programma van een uur gemaakt dat volledig aan scanners was gewijd. Ik wilde vooral alles wat ik over scanners heb geleerd delen met de scanners zelf – met degenen die het nodig hebben. Ik ben een persoon geworden die een bepaalde missie uitvoert, wat voor mij volkomen ongebruikelijk is. Dit is in principe niet mijn levensstijl. Maar hoe zit het met mensen die in mij geloven? Hoe zit het met iedereen die mij brieven schrijft? Kijk eens naar één ding – hoe kun je hierna denken dat het tijd is om te stoppen?

Ik moet je vertellen hoe ik werd geïnspireerd door je beschrijving van scanners. Alles gaat precies over mij, en nu werk ik eraan om mijn leven in balans te brengen, zodat ik mezelf volledig kan uitdrukken.

Op de een of andere manier heb ik mezelf nooit “toegestaan” om te stoppen met zoeken naar een en alleen beroep en rustig alles te doen waar ik van hield. Ik heb geprobeerd overeen te komen met de algemeen aanvaarde mening dat er maar één correct pad is en dat je het al op 18-jarige leeftijd moet vinden.

Maar je sprak zo helder over deze “toestemming” dat de last van mijn ziel viel en ik in staat was om veel dingen vanuit een heel andere hoek te bekijken. Ik nam alle dingen waar ik van hield met hernieuwde energie aan – en met een vreugde die jarenlang werd onderdrukt door voortdurende schuldgevoelens.

Bedankt! Nu heb ik een naam voor wat ik vroeger als een vreselijke fout beschouwde.

Nu kijk ik op een heel andere manier naar het leven en vergeef mezelf niet alleen dat ik scanner ben, maar ik vind het heerlijk om er eindelijk een te zijn!
Ik heb jarenlang geworsteld met het onvermogen om “consistent” te zijn. Nu begrijp ik het: ik ben gewoon een echte scanner. Ik ben blij dat ik mezelf kan zijn en er niet aan mezelf knaagt.

https://vacatures.today/cat/Office Management4.html

https://www.vindazo.be