Doe het zelf tuinen
Image default
Bedrijven

Luxe Villa Marbella Kopen

Luxe Villa Marbella kopen

Prachtige luxe villa Marbella Kopen met spectaculair uitzicht op zee. Onlangs gerenoveerd en gerenoveerd tot een zeer hoge standaard. Allemaal nieuw zoals badkamers met Italiaans keramiek, gloednieuwe open design keuken Duitse kwaliteit, nieuwe houten vloeren, etc. alles nieuw, zoals elektriciteit, buizen,
Er is een project met vergunning voor een zwembad. wat dit een compleet droomhuis zou maken met prachtig uitzicht op de middellandse zee. zeer dicht bij scholen, winkels, supermarkten, restaurants, de beste stranden liggen op minder dan 5 minuten afstand en maken dit een perfect familiehuis.

Deze eigenschap is een echt juweeltje met de meest exquise tuinen en het zwembad.
De huidige eigenaren hebben bijna een zeer hoogwaardige transformatie van dit prachtige huis voltooid, dat is gelegen aan een privélaan dicht bij de golfclub Los Naranjos.
Interne inspectie onthult een zeer open en lichte woning die zeer geschikt is voor gezinsleven. De keuken wordt volledig gemoderniseerd en er wordt een extra raam gecreëerd om meer natuurlijk daglicht binnen te laten.
Wat voorheen de keldergarage was, is gedeeltelijk uitgegraven, zodat een volgend project om meer woonruimte of bruikbare ruimtes te creëren kan worden ontworpen en dus niet alleen het pand nog flexibeler maakt en veel waarde toevoegt aan de voltooide villa.
Zeker de moeite waard om te overwegen door de slimme klant die op zoek is naar een solide vastgoedinvestering hier in de omgeving van Marbella.

Gerelateerde artikelen

Een sfeervolle tuin

Cortenstalen schalen voor in de tuin

Hoe je een dakgoot vervangt