Doe het zelf tuinen
Image default
Tuin accessoires

Voordelen glazen windscherm

Het hebben van een windscherm biedt meerdere voordelen. Zowel voor in de tuin als wanneer je bijvoorbeeld een eigen horecaonderneming hebt waarbij een terras zit. Een glazen windscherm biedt natuurlijk de voordelen van een windscherm, maar ook nog extra voordelen. Een glazen windscherm heeft namelijk als voordeel dat je door het glas heen kunt zien. Hierdoor blijft iemand de beleving houden van lekker buiten zitten en tevens ook alles nog goed kunnen zien. In deze blog gaan we het hebben over de voordelen van een windscherm en de extra voordelen die een glazen windscherm biedt.

Benieuwd? Lees dan hieronder verder.

Voordelen windscherm en glazen windscherm

Lekker uit de wind zitten en genieten in de tuin of van het uitzicht. Dat is het voornaamste voordeel van een windscherm. Met een glazen windscherm heb je dan ook nog als extra voordeel dat je door het glazen scherm heen kunt kijken. Een glazen windscherm is echter wel een vast windscherm en dus geen mobiel windscherm die je kunt verplaatsen. De plek voor het plaatsen van het scherm is dus belangrijk.

Andere voordelen zijn dat je met een windscherm langer buiten kunt zitten. Doordat je de (koude) wind tegenhoudt, is er meer ruimte voor de zonnestralen. Wist je dat een windscherm 85% van de wind tegenhoudt? Dit kan dus als enorm schelen qua temperatuur en gevoelstemperatuur. Zo kun je er altijd warmpjes bij zitten. Zowel in de lente als tijdens de herfst waarbij je dus nog kunt genieten van de herfstzon. Ook kun je een windscherm gebruiken voor op een balkon als in de tuin.

Kom tot rust

Een windscherm biedt jou dus de mogelijkheid om langer van de buitenlucht te genieten. En dat is heel fijn, want in de buitenlucht kun je helemaal tot rust komen. Plus frisse buitenlucht is natuurlijk hartstikke gezond. Daarnaast heb je met een windscherm dus niet last van de wind en kun je daarom langer genieten van de buitenlucht. Plof neer op een lekkere relax stoel of op een bank met een goed boek. Iets lekkers te eten of drinken en kom helemaal tot rust in bijvoorbeeld eigen achtertuin.  

https://www.koopjewindscherm.nl/glazen-windscherm