Doe het zelf tuinen
Image default
Tuin accessoires

mobiel windscherm

Hieronder staan kenmerken van een mobiel windscherm.

  1. Een mobiel windscherm is verplaatsbaar. Een mobiel windscherm staat op stevige zwenkwielen. Ze zijn dus makkelijk te verschuiven. Afhankelijk van de richting van de wind verplaats je je windscherm om een luwte te creëren. Is er geen wind, dan kun je de mobiele windschermen makkelijk aan de kant zetten of opbergen.

 

  1. Een mobiel windscherm is ook koppelbaar. Elk mobiel windscherm is door middel van een schuifsysteem aan elkaar te koppelen. Met de windschermen kun je heel makkelijk zelf een hoek of wand creëren. Je kun ze bovendien gezamenlijk verplaatsen. Loskoppelen is dan niet nodig.

 

  1. Als laatst is een mobiel windscherm ook nog eens duurzaam. De mobiele windschermen hebben een lange levensduur en worden gemaakt van gecertificeerd FSCBankirai hardhout.

Waarom een mobiel windscherm?

Een mobiel windscherm biedt meerdere voordelen. Door een hoge kwaliteit van de mobiele windschermen is de levensduur van de windschermen lang en kun je er ook lang van genieten. Een groot voordeel van de mobiele windschermen is dat ze dus verplaatst kunnen worden. Ook zijn deze windschermen bestand tegen harde wind. Lees hieronder meer over de voordelen van mobiele windschermen.

 

Mobiele windschermen: de voordelen

Een mobiel windscherm is heel erg geschikt om te gebruiken op het terras. Het grote voordeel is namelijk dat deze windschermen, in tegenstelling tot een vast windscherm, makkelijk te verrijden zijn, waardoor er op meerdere plekken een fijne zit kunt creëren.

 

Ook neemt een mobiel windscherm weinig ruimte in beslag en is het scherm makkelijk en snel op te bergen. Naast de verrijdbare voordelen is een ander voordeel van een mobiel windscherm dat je langer buiten kunt zitten en genieten van het weer. Dit kan een groot voordeel zijn voor in je eigen tuin, maar ook wanneer je een onderneming hebt met bijvoorbeeld een terras.

 

https://www.koopjewindscherm.nl/mobiel-windscherm