Doe het zelf tuinen
Image default
Eten en drinken

Outdoor cooking op jouw evenement

Heb je binnenkort een bedrijfsfeest, trouwerij of een gezellig samen zijn voor een verjaardag? Combineer dit dan met outdoor cooking. Geniet lekker in jouw tuin of buitenlocatie van gerechten uit het verleden. OUTDOOR OUTFITTER uit Overasselt, bij Nijmegen, biedt jou niet alleen leuke workshops in outdoor cooking en allerlei verschillende soorten tuinkachels, maar ook een heuse cateringservice voor jouw evenement of thuislocatie.

De historische keuken

Historische evenementen, themafeesten of monumentendagen zijn niet compleet zonder bijpassend eten. OUTDOOR OUTFITTER brengt hierom de historische keuken naar jouw gelegenheid. Zo kun jij deze ware outdoor cooking ervaring beleven samen met je vrienden, familie of collega’s. Geniet van unieke gerechten volgens middeleeuwse of zeventiende-eeuwse recepten. Er worden uitsluitend verse en biologische ingrediënten gebruikt. Uiteraard zijn sommige evenementen of themafeesten zeer uniek en specifiek. Voor deze opdrachten zal historisch onderzoek gedaan worden naar accurate gerechten gerelateerd aan jouw feest of evenement. Een voorbeeld hiervan is de konijnenstoof geïnspireerd door de filmscène uit ‘In de ban van de ring’. Laat je verrassen door de koks met originele en exclusieve gerechten op jouw gelegenheid. Ook bij je thuis is het mogelijk om de catering van jouw feest te verzorgen. Onze koks bereiden bij jou op locatie gerechten voor door middel van een spit, Dutch Ovens, smokers en gietijzeren potten en pannen op open vuur. Zijn er mensen die bij voorkeur geen vlees eten of vegetariër zijn? Geen probleem, ook hier kunnen historische gerechten voor gemaakt worden. Wil je juist outdoor cooking leren en dit verwerken in een evenement met vrienden of familie? OUTDOOR OUTFITTER uit Overasselt, bij Nijmegen, biedt jou en je vrienden een onvergetelijke dag met een van de workshops, in bijvoorbeeld oerkoken of gezond barbecueën en grillen. Bij oerkoken leer je traditioneel koken op open vuur zoals dit vroeger werd gedaan. In de workshop barbecueën en grillen leer je hoe je gezonde en unieke gerechten maakt op de barbecue.

Maak jouw evenement compleet met outdoor cooking

Heb jij binnenkort een feestelijke gelegenheid of ben je de organisator van een evenement? Maak jouw historisch evenement of themafeest dan compleet met outdoor cooking en catering van de koks van OUTDOOR OUTFITTER. Proef onvergetelijke historische gerechten.