Doe het zelf tuinen
Image default
Bedrijven

Inbouwspots veranda inspiratie

Er kan veel inspiratie opgedaan worden via bijvoorbeeld Pinterest. Hier staan veel foto’s van verlichte veranda’s, want het is zeer belangrijk dat u voor de aanschaf van de verlichting een goed plan hebt wat je met de verlichting wilt bereiken. Bedenk bijvoorbeeld wat u er mee wilt bereiken, wilt u bijvoorbeeld een knusse sfeer creëren of wilt u dat het praktisch verlicht is.

De spots kunnen voor verschillende plekken gebruikt worden, zo kan het natuurlijk voor de veranda gebruikt worden maar ook voor de carport of een overkapping. De LED inbouwspots veranda zijn spat waterdicht en kunnen goed tegen vorst waardoor het ideale verlichting is voor de veranda.  Wanneer u weet waar u de verlichting wilt plaatsen en wat u er mee wilt bereiken kunt u gaan kijken welke verlichting die bij uw plannen passen.

Voor elk doeleinde voor de veranda is er passelijke verlichting. Er worden veel mooie warmwitte inbouwspots aangeboden waardoor u een zeer warme en gezellige sfeer kunt creëren. Zo worden er ook veel verschillende soorten en matten aangeboden. Zo kan je sommige inbouwspots dimmen of kantelen, er kunnen uit verschillende groottes gekozen worden en je kan vaak ook kiezen of er een afstandsbediening bij zit of een gewone schakelaar.

 

10 voordelen van veranda LED-inbouwspots

  1. LED-verlichting heeft ongeveer 40 000 branduren
  2. De verlichting gebruikt weinig energie, hierdoor verdien je de aanschafprijs al binnen 2 jaar terug
  3. De inbouwspots gaan ongeveer 10 jaar mee
  4. Hoofdzakelijk gemaakt van gerecycled materialen
  5. De verlichting trekt amper insecten aan
  6. De inbouwspots kunnen goed tegen vorst
  7. Door het lage verbruik draag je mee aan de Co2 vermindering
  8. Bevatten geen gevaarlijke stoffen
  9. Ze worden in alle soorten en maten aangeboden
  10. Ze zijn zeer compact en geven veel licht

 

https://www.euroledshop.nl/