Doe het zelf tuinen
Image default
Bedrijven

Uw eigen verpakking op maat

Bij de beste verpakking op maat ontwerpen wij uw eigen unieke verpakking voor jouw product. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van verpakking voor bedrijven. En bedrukken wij ze ook met de naam en logo van uw bedrijf. We maken gebruik van recyclebare materialen, en helpen zo mee aan het milieu. En kunnen ze op grote schaal leveren. Wel is het zo dat voor wij een verpakking ontwerpen, er wel een minimale afname van honderd stuks moet zijn. Omdat het anders niet uitkomt met de kosten, meer mag natuurlijk altijd. Wij zijn in staat grote aantallen te leveren en u heeft ze binnen 2 weken in huis. Dit hangt af van de drukte en de grote van de bestelling.

Waarom een goede verpakking noodzakelijk is

Een goede verpakking is belangrijk voor herkenning van het product. Zo weten mensen wat erin zit en van wie het komt, en maak je tegelijkertijd reclame voor je product. Een goede uitstraling van de verpakking zorgt ervoor dat je professioneel overkomt. Daarnaast is het ook een stukje veiligheid, een goede verpakking beschermt je product. Tegen bijvoorbeeld schade tijdens het vervoer. Daarnaast moet je ook zorgen dat je verpakking praktisch is voor vervoer en in de schappen past waar het wordt verkocht. 

Soorten verpakkingen

Wij kunnen veel verpakking realiseren, zo maken wij verpakking voor cosmetische producten en gezondheidheid producten. Maar ook voor speelgoed en elektronica, voor webwinkels en speelgoedfabrikanten. Maar ook voor de horeca zoals bakkerijen en eetgelegenheden. En de soort verpakking waar daar op afgestemd, op het gebied van materiaal. Zo worden chemicaliën natuurlijk anders verpakt en strengere regels, dan dat doosje bonbons wat je bij de bakker haalt. En natuurlijk verschilt de sluiting per verpakking, zoals bij dure producten wil je een sterker sluiting die je met de hand vaak niet open krijgt. Maar echt gereedschap voor moet gebruiken.