Doe het zelf tuinen
Image default
Bouwen en verbouwen

Zelf het riool ontstoppen in Utrecht

 

Het was middernacht toen ik er achter kwam dat de afvoer van de gootsteen in de keuken verstopt was. Het water liep niet weg en kwam steeds hoger te staan. Op internet las ik een paar tips waarna ik zelf aan de slag ging. Het riool ontstoppen probeerde ik zelf te doen in Utrecht. Ik ging aan de slag met een plopper. Volgens het internet zou dit helpen doordat het druk van het water de verstopping weg zou kunnen spoelen. Jammer genoeg had deed bij mijn afvoer geen effect. Daarnaast vertelde een site mij dat het huis-tuin-en-keuken-middel van soda en azijn mij ook zou kunnen helpen. Ik goot de soda en azijn in de afvoer. Het was inmiddels alweer 1 uur en de gootsteen liep steeds voller met water. De verstopping was nog steeds niet opgelost. Zelfs niet met de soda en azijn. Uiteindelijk heeft een rioolspecialist uit Utrecht me binnen 24 uur geholpen.

Uiteindelijk heeft een rioolspecialist uit Utrecht me binnen 24 uur geholpen

Na de mislukte pogingen om zelf aan de slag te gaan, ging ik opzoek naar een rioolspecialist in Utrecht. Binnen een minuut had ik een specialist aan de lijn die me een paar korte vragen stelde. Het was al snel duidelijk dat het om een complex rioolprobleem ging. Een spoedgeval. Binnen een mum van tijd stond de vakman op de stoep die een korte inspectie deed en me geruststelde. Na mijn goedkeuring ging hij aan de slag en voor ik het wist spoelde het water in de gootsteen weer weg. Uiteindelijk heeft een rioolspecialist uit Utrecht me binnen 24 uur geholpen. Dit vond ik erg prettig. De specialist was erg vriendelijk en hij had veel kennis om mij van het rioolprobleem af te helpen. Ik zou de rioolservice uit Utrecht zeker aanbevelen.

Ontstoppingsdienst Utrecht is de oplossing

Voor alle soorten rioolproblemen kunt u terecht bij Ontstoppingsdienst Utrecht. Van een kleine lekkage tot een verzakking in het riool. U kunt het zo gek niet bedenken. Neem snel contact op met een van onze rioolspecialisten.