Doe het zelf tuinen
Image default
Mode en Kleding

Weekendje logeren, neem niet teveel mee

Weekendje logeren, neem niet teveel mee 

Bijna iedereen doet het wel eens, een weekendje uit logeren gaan. Hartstikke leuk om te gaan doen natuurlijk maar je moet ook wat spullen meenemen. Iets waar we bijna allemaal de mist mee ingaan is dat we als snel teveel meenemen terwijl je maar 2 nachtjes weg bent. Wat moet je nu echt meenemen en wat kan je beter gewoon maar thuislaten?

Wat moet je echt meenemen?

Vooraf aan je weekendje weggaan moet je jezelf natuurlijk voorzien van een goede tas waarin jij je spullen mee kunt nemen. Je kunt dus van tevoren een rugzak kopen met bijvoorbeeld een leuke dierenprint waarin je alle spullen gaat doen. Hetgeen wat je echt niet moet vergeten dat zijn je verzorgingsspullen. Je wilt je wel kunnen verzorgen als je een weekendje weggaat. Vergeet ook niet om je portemonnee mee te nemen, je ID kaart of je paspoort en je ziekenzorg verzekeringspasje. Dat zijn wel de meest belangrijke dingen. 

Hoeveel kleding neem je mee?

Het ligt er een beetje aan of je al plannen hebt gemaakt om in dat weekendje weg te gaan doen en welke activiteiten jij gaat ondernemen. Ga je een heel actief weekend houden met veel wandelen dan is het verstandig om wat sportkleding in je zebra rugtas te stoppen. Zorg er altijd wel voor dat je een extra setje kleding bij je hebt voor het geval dat je een ongelukje hebt. Je kunt je dan in ieder geval wel verschonen mocht dat nodig zijn. 

Neem niet teveel dure spullen mee

Probeer om niet teveel aan dure spullen mee te nemen. De kans dat het juist met zo een weekend kwijt raakt is groot. Laat die dure calvin klein tas dus maar lekker thuis en bewaar die de volgende keer als je eens naar een feestje gaat. Je kunt beter kiezen voor spullen die wat minder duur zijn en die je eventueel kunt weggooien als het nodig is omdat je ze niet meer schoon krijgt.

Een goed humeur

Het meest belangrijke wat je mee moet nemen wanneer je een weekendje weg gaat dat is een goed humeur! Het kost niets maar het zorgt wel voor heel veel fijne uurtjes. Zeker als je met een groepje bent is het fijn wanneer iedereen een goed humeur heeft en jullie fijn met elkaar een leuk weekend ervan kunnen maken waar je met een lach op terug kunt gaan kijken met elkaar.