Doe het zelf tuinen
Image default
Mode en Kleding

Tips voor een nieuwe sport bh

Tips voor een nieuwe sport bh

Wanneer je nou veel of weinig sport maakt niet uit. Iedere vrouw dient voor de eigen gezondheid tijdens het sporten een sportbh te dragen. De reden waarom dit belangrijk is, is simpelweg ter ondersteuning van je borsten. Er wordt namelijk vaak gedacht, dat vrouwen met een kleinere cupmaat dit niet nodig hebben, maar dit is volkomen onzin. Wel is het zo, dat een vrouw met grotere borsten tijdens het sporten zelf zonder geschikte bh sneller hinder ondervindt, maar ook met kleine borsten kun je beschadigingen oplopen aan je borstweefsel. Omdat het voor veel vrouwen lastig blijft een geschikte sport bh aan te schaffen, hebben we hier een aantal tips voor je die je hierbij wellicht kunnen helpen.

Ga naar een sportzaak

De wereld van online shoppen is natuurlijk ontzettend groot. Daarnaast kun je op het internet ook tal van tips vinden over het uitzoeken en vinden van een geschikte sport bh. Toch kan het verstandig zijn, dat vooral wanneer het de eerste keer is en je dus niet zo goed weet wat je moet aanschaffen, je naar een sportzaak gaat. In een sportzaak kunnen ze namelijk je borsten opmeten, maar kunnen ze ook met je meedenken waarvoor jij een sport bh eigenlijk nodig hebt. Het kan namelijk heel goed zijn, dat je net bent geopereerd en een compressie bh nog niet fijn zit. Dan kan het mogelijk zijn eerst te beginnen met een sport bh.

Probeer verschillende modellen

Het kan zomaar zijn, dat het ene model een stuk prettiger zit dan het andere. Toch is het wel belangrijk om verschillende modellen te proberen. Het hoeft namelijk niet zo te zijn, dat wanneer je in een winkel of thuis een sportbh aantrekt, dit ook direct betekent dat deze tijdens het sporten ook fijn zit. Je doet er dus goed aan om tijdens het passen ook te bewegen, zodat je kunt merken of je borsten goed blijven zitten of dat je wellicht toch een cupmaat groter nodig hebt voor je bh.

Bespaar niet op een bh

De kosten voor een goede sport bh kunnen aardig oplopen. Toch is het wel verstandig hier niet op te bezuinigen. Je hebt er immers helemaal niets aan, dat je een sport bh koopt die een paar euro voordeliger is en je vervolgens over een paar weken alsnog last krijg van je borsten of je rug en je dus niet optimaal kunt presteren. Je zal dan een nieuwe moeten aanschaffen, wat betekent dat je onderaan de streep een stuk duurder uit bent dan je aanvankelijk had gedacht.