Doe het zelf tuinen
Image default
Mode en Kleding

Het ontstaan van Eastpak rugzakken

Eastpak rugzakken worden om vele goede redenen als een klassieker beschouwd. Deze rugzakken zijn vrij basic, maar dat maakt ze ook tijdloos klassiek. Ze maken ook een grote kunstenaarsdoek, zoals blijkt uit het aantal artistieke samenwerkingen die het merk is aangegaan.

Als je een nieuwe rugzak overweegt, is het verstandig om naar een Eastpak-rugzak te kijken.

Het verhaal van Eastpak gaat terug tot 1952, toen ze bekend stonden als Eastern Canvas Products en uitrusting maakten voor het Amerikaanse leger. Deze herkomst heeft een grote reputatie betekend voor stoere, hardwerkende producten.

In de jaren 1970 werden hun pakjes populair bij studenten. Het merk zoals we dat nu kennen werd gevormd. In de jaren ’80 ging Eastpak door met het maken van paden en werd het eerste merk dat felle kleuren en prints aan hun rugzakken toevoegde.

In 2011 lanceerden ze de Eastpak Artist Studio. Dit is een merk dat altijd hard heeft gewerkt om hardwerkende technologie te verzoenen met creatieve panache. Met een Eastpak-rugzak kun je je eigenheid verkennen terwijl je erop vertrouwt dat je praktische behoeften worden gedekt.

Als het gaat om het kiezen van een Eastpak-rugzak is het geen makkelijke keuze. De Pak’r wordt echt beschouwd als de iconische Eastpak rugzak, en niet voor niets: Dit is de rugzak die kunstenaars en creatieven over de hele wereld heeft geïnspireerd.

Aan het einde van de dag maakt het niet uit welke Eastpak rugzak je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je een geweldig merk koopt dat al zijn producten met een indrukwekkende garantie van 30 jaar terugbrengt!

Gerelateerde artikelen

Lees hier meer over de betekenis van vriendschapsringen

Ontdek de ongeëvenaarde kracht van katoenen colberts

De beste accessoires voor de kinderen vind je online