Doe het zelf tuinen
Image default
Vakantie

Reizen door de Alpen met je motor

Als je opzoek bent naar een motorvakantie in de Alpen van Oostenrijk, ben je hier op het juiste adres. Motorrijden door Oostenrijk is enorm populair. Tijdens deze motorvakantie door de Alpen zal je genieten van de geweldige natuur om je heen. Bovendien staat het land bekend om lekker eten en luxehotels, waar je hier ook volop van zult genieten. Verder is Oostenrijk bekend als motorreisland doordat het reizen hier erg gemakkelijk is door de goed onderhouden wegen. Wij bieden uw vakantie aan met een reisduur uiteenlopend van 2 tot 16 dagen.

Waarom motorrijden in Oostenrijk?

Tijdens deze motorvakantie Alpen zal je voornamelijk door Oostenrijk reizen. Deze reis zal je herinneren als adembenemend door de glooiende landschapen, spectaculaire bergpassen en de mooie uitzichten. De wereldberoemde en hoogste bergpas van Oostenrijk Grossglockner, die je zal bezoeken tijdens de motorvakantie Alpen, brengt je op 2500 meter hoogte waar je een panoramisch vergezicht kan beleven. Bovendien zal deze motorreis je kennis laten maken met andere aspecten van Oostenrijk, zoals de hoofdstad Wenen. Tijdens de reis geniet je natuurlijk van heerlijk eten en rust je goed uit in de door ons uitgezochte hotels.

Verschillende motorreizen

Oostenrijk is dus de optimale bestemming voor jouw motorreis door de spectaculaire natuur, het heerlijke eten en de prachtige bergwegen van de Alpen. Wij bieden zeer veel verschillende motorvakantie Alpen aan. Alle reizen beginnen in Oostenrijk zelf en de reizen beschikken over andere ervaringen qua omgevingen. Zo bevatten bepaalde motorvakantie Alpen alleen een tour door de Oostenrijke Alpen, maar kan je samen met ons ook genieten van de Alpen door alle landen. Aldus kan je bij ons alle mogelijkheden ontdekken van de indrukwekkende Alpen. Zelfs aangepaste reizen in zekere mate mogelijk.

 

Gerelateerde artikelen

Unieke singlereizen waarbij je geniet van goed gezelschap

Een beetje weg wijs in Praag

5 redenen om je volgende vakantie naar Pisa te boeken