Doe het zelf tuinen
Image default
Vakantie

Een beetje weg wijs in Praag

Je vraagt je misschien af wat er te doen is in het mooie Praag. Als je voor het eerst naar Praag gaat kijk je waarschijnlijk je ogen uit. Deze stad heeft zoveel te bieden dat je nooit alles kan doen als je maar een paar dagen blijft. Elke keer zul je weer nieuwe dingen ontdekken of kiezen voor andere activiteiten. Daarom is dit ook echt een stad waar je misschien wel vaker heen wilt nadat je bent geweest. Een leuke activiteit om te doen is een rondvaart. Het is heerlijk om op het water te zitten met een groep mensen met dezelfde ideeën.

Op land of water

Je kunt er ook voor kiezen om wat te eten of te drinken. Ondertussen kun je luisteren naar de gids, want jullie komen langs allemaal mooie en bijzondere plekken waar genoeg over te vertellen valt. Zo leer je dus meteen wat meer over de stad en zijn verleden onder het genot van prachtig uitzicht. Als je bang bent om zeeziek te worden van het water kan je ook kiezen voor een soortgelijke activiteit maar dan op een bus. Je wordt dan door heel de stad heen gereden. Eigenlijk hetzelfde principe, hierbij krijg je vaak ook via de speakers te horen waar jullie langs rijden.

Cultuur snuiven

Als je houdt van oude gebouwen is het zeker de moeite waard om langs de burcht te gaan. Het is een zeer indrukwekkend gebouw die nogal een verhaal met zich meedraagt. Als je hier benieuwd naar bent kan je ook een begeleider aanvragen. Deze kan al je vragen beantwoorden die je hebt over de burcht. Zo wordt je tijdens je vakantie dus ook nog eens wat wijzer. Al met al is er dus genoeg wat je kunt doen in Praag. Voor iedereen is er wel wat te verzinnen. Het is soms ook lekker om gewoon te genieten van de natuur of op een terrasje te gaan zitten.