Doe het zelf tuinen
Image default
Aanbiedingen

Maatwerk website door SiteToGo

Bij SiteToGo kunt u kiezen voor een maatwerk website. U kunt deze site al laten maken vanaf €995. Deze site wordt geheel ontwikkeld door onze online marketeers waardoor u ook daadwerkelijk een verschil zal merken. Met meer dan vijftien jaar ervaring in het vak kunnen wij u garanderen dat uw website optimaal gevonden zal worden in zoekmachines zoals Google. Wij maken de sites met WordPress zodat, als u wilt, de site ook zelf eenvoudig kunt aanpassen. 

Maatwerk website voor online succes

Met een maatwerk website van SiteToGo kunt u zich richten op uw online succes. Wij realiseren namelijk niet alleen websites voor middelkleine bedrijven maar ook voor ambitieuze ondernemers of grotere organisaties. Wie of wat je ook bent, bij ons is het doel om uw online succes te behalen. Ondertussen zijn er al ruim achthonderd websites gelanceerd door onze hulp en u hoeft niet lang te wachten tot uw site ook in de lucht kan zijn. Doordat wij over de juiste kennis beschikken van Google en SEO, kunnen wij u helpen om hogerop te komen in de zoekmachines. Als u kiest om ons in te schakelen, verzorgen wij alles tot in de puntjes om uw site geheel te laten passen bij u, uw bedrijf en natuurlijk uw doelgroep. Onze online marketeers worden natuurlijk ook aan het werk gezet en analyseren het kijk en klikgedrag van uw bezoekers en klanten. Zo kunnen wij beïnvloeden waar wat wordt geplaatst op de site om zoveel mogelijk klanten naar uw site te trekken maar ook dat zijn overgaan tot actie. 

Webshop laten maken

Naast een site op maat kunt u bij SiteToGo ook kiezen om een webshop te laten maken. Deze webshop moet er natuurlijk piekfijn uitzien maar nog belangrijker is uiteindelijk het zien van resultaten en veel bestellingen binnenhalen. Allereerst zorgen wij ervoor dat uw webshop perfect vindbaar zal zijn in Google door ons SEO bureau. Ook letten wij op opbouw en technieken om de webshop zo aantrekkelijk mogelijk te laten zijn voor bezoekers en potentiële klanten. Wilt u weten wat dit gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze website.