Doe het zelf tuinen
Image default
Koken eten en drinken

Ontspannen bij de kapper

Inmiddels hebt jij al tig kappers afgelopen, omdat je telkens maar niet tevreden bent over het eindresultaat. Waar de ene kapper niet goed luistert naar jouw wensen en eisen, lijkt de ander het volledig begrepen te hebben maar blijkt het resultaat niet overeen te komen. Ook heb je al vaak meegemaakt dat de kapper geen raad weet met jouw krullen, waardoor jouw haar helemaal uit model geknipt is. Ben jij het zat dat jouw haar onmogelijk lijkt te zijn voor de kapper? Maak dan snel een afspraak bij One Kappers.

One Kappers is een goede kapper delft, waar aandacht geluisterd wordt naar jouw ideeën voorafgaand aan de behandeling. Wij hebben er juist voor gekozen om dit gesprekje bij de behandeling te betrekken, omdat het inderdaad maar al te vaak mis lijkt te gaan bij de kapper. Omdat dit regelmatig het gevolg is van miscommunicatie, vinden wij het belangrijk precies begrepen te hebben wat onze klanten wensen. Bovendien zijn in onze behandeling een wasbeurt en eventuele aanvullende massages inbegrepen, zodat jij kan genieten en tot rust kan komen in onze kapsalon in delft. Een kappersbeurt hoort een ontspannen activiteit te zijn, waarna jij van een verbluffend kapsel kan genieten. Uiteraard zorgen wij er daarbij voor dat jij dit prachtige kapsel ook zelf weer in model kan brengen, zodat jij met een tevreden gevoel over straat loopt.

Ben jij vaak ontevreden met het eindresultaat van een knipbeurt, had je een heel ander kapsel voor ogen voorafgaand aan het kappersbezoek of weet de kapper niet hoe jouw haar exact geknipt moet worden? Zorg dat je nooit verrast wordt aan het einde van de behandeling en maak een afspraak bij One Kappers. Dan ben jij verzekerd van het perfecte kapsel en geniet jij met volle teugen van jouw nieuwe haar.

https://www.onekappers.nl/

Gerelateerde artikelen

Kookworkschop als bedrijfsuitje is top!

Gezonde recepten, iets voor jou?

Ontkalken betekent genieten