Doe het zelf tuinen
Image default
Entertainment

Kies uit een ruim assortiment aan wind-up statieven

In de webshop van Wytec trade vindt u een ruim assortiment aan licht-, geluid- en videoapparatuur en alles wat u nodig hebt voor het aansluiten en installeren ervan. Bovendien koopt u hier ook materiaal om uw apparatuur op te hangen of juist accessoires. Werkt u bijvoorbeeld veel met lichten die u graag hoog in de ruimte plaatst? Dan is het verstandig om te kijken naar de wind-up statieven die dit bedrijf uit Tilburg verkoopt. Zoekt u nieuwe onderdelen voor uw lichtshow of moet u lampen vervangen? Bekijk dan hun assortiment. U koopt hier lasers, parcans en lichtlijnen, maar ook voor kleurenfilters en veiligheidskabels voor het ophangen van de lichten kunt u hier terecht. U kunt uw bestelling plaatsen via de website, maar het is ook mogelijk om langs te gaan in de winkel.

Truss materiaal ophangen

Het ophangen van vele lampen kan zwaar zijn en u moet er maar net plek voor hebben in uw ruimte. Het is daarom mogelijk om een truss systeem te gebruiken waar u al uw lichten en lichteffecten aan kunt bevestigen. Als u hulp nodig heeft bij het omhoog takelen van dit truss werk, gebruik dan twee wind-up statieven. Wat erg belangrijk is als u wind-up statieven koopt die u gebruikt voor het omhoog brengen van lichten, is dat u kijkt naar de maximale hoogte en belasting van het statief. Zo bent u achteraf tevreden met uw aankoop.

Licht en geluid

U vindt in de webshop van Wytec trade uit Tilburg naast het truss materiaal voor het veilig ophangen van lichten, ook verschillende geluidsinstallaties. Bent u dj of mixt u graag muziek in uw vrije tijd? Ook dan is deze webshop de plek voor u. In het ruime aanbod wat zij aanbieden, vindt u vast wat u zoekt. Kies bijvoorbeeld een van de vele draaitafels of mixers, koop een equaliser en speel uw muziek af met een van de vele speakers die hier worden verkocht.

https://www.wytec.nl/