Doe het zelf tuinen
Image default
Entertainment

Het organiseren van kunstworkshops

Hoe werken wij samen?

Wanneer je ervoor kiest om samen met Grote broer Workshops op de basisschool te organiseren dan gaan we als volgt te werk. We praten veel met leerkrachten. Wat willen zij met hun cultuurprogramma bereiken? Grote Broer helpt mee om de doelen die zij voor ogen hebben werkelijkheid te laten worden. Onder meer met workshops die we aanbieden door heel het land, zoals de workshop Allround Circus of de workshop Vloggen. Van elke workshop maken onze 250+ workshopleiders een succes! Als school heb je dus een vast contactpersoon vanuit onze organisatie. Deze regelt alles van de planning tot aan het advies. Deze contactpersoon is niet degene die de workshops komt geven. Hiervoor kijken we in ons docentenbestand zodat een echte kunstprofessional naar jullie toe komt!

Vast contactpersoon

Als je samenwerkt met Grote Broer of Kleinkunstig, dan krijg je een vast contactpersoon. Diegene helpt je met het organiseren van de workshops, maar is ook zo erg betrokken bij jullie school. Voordat we over gaan tot een planning of prijsopgave gaan we eerst om de tafel wat jullie precies willen. Hoe vaker we samenwerken, hoe helderder het beeld dat de accountmanager van jullie school heeft en hoe gemakkelijker we maatwerk kunnen leveren. Wanneer we met zijn allen erover uit zijn wat de wensen en de doelen zijn, dan gaat jullie contactpersoon achter de schermen puzzelen. Welke workshops uit ons aanbod passen nou mooi bij jullie vraag? Wanneer hier een goed programma uitgekomen is presenteren we dit weer aan de school. Hierover kunnen we dan samen in gesprek gaan, tot jullie denken: JA! En zo gaan we het doen!

Professional voor de klas

Een van de speerpunten van Kleinkunstig en Grote Broer is dat we iemand voor de klas neerzetten die weet wat die doet. Hierbij gaat het niet alleen over het beheersen van de inhoud, maar ook voor het creëren van een veilige sfeer in de klas. Bijvoorbeeld tijdens theater workshops. Zonder een veilige sfeer zal hier weinig gebeuren, maar dankzij onze workshopdocenten voelt iedereen zich op zijn gemak en spelen zelfs de leerlingen waar je het niet van verwacht had de sterren van de hemel!

https://www.grotebroer.nl