Doe het zelf tuinen
Image default
Dienstverlening

interieurbeplanting

Interieurbeplanting: sfeerverhogers bij uitstek

We hoeven u vast niet meer uit te leggen hoe gezond het is om planten in uw omgeving te hebben. Planten produceren zuurstof en dragen daarmee bij aan een aangenamer klimaat. We hebben het hier op de eerste plaats over uw privé omgeving. Maar in ieder bedrijf passen ook planten natuurlijk. Waarom zou u thuis wel planten hebben staan, maar niet op de zaak? Dat is immers ook nog eens de plek waar u op doordeweekse dagen heel wat uren aanwezig bent. Mocht u geen zin hebben in de verzorging: er zijn ook genoeg prachtige onderhoudsarme planten te koop. En kunstplanten zijn trouwens ook een prima keuze om te beginnen met uw interieurbeplanting.

 

Levende planten

Met levende planten brengt u leven in uw huis of bedrijf. Levende planten groeien en krijgen nieuwe blaadjes. Andere levende planten verkleuren of krijgen bloemen. Voor wie er oog voor heeft, voegen levende planten iets wezenlijks toe aan elk interieur. Afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft, kunt u kiezen voor een paar mooie potten of plantenbakken, of voor een hele plantenwand. Het is zaak om uw levende planten met zorg uit te kiezen. In de ene ruimte kunt u bijvoorbeeld groots uitpakken met een boomachtige plant, in de andere volstaan een paar kleine plantjes, bijvoorbeeld op de vensterbank. Zo geeft u uw eigen invulling aan uw interieurbeplanting.

 

Kunstplanten: levensecht

Vroeger was van afstand al te zien dat iemand een kunstplant had staan. Tegenwoordig worden kunstplanten o.a. van zijde gemaakt, waardoor ze levensecht ogen. Kunstplanten of zijde bloemen zijn een uitkomst voor huishoudens en bedrijven waar men graag groen in huis heeft, maar weinig tijd voor de verzorging. Kunstplanten hoeven uiteraard geen water. Wel worden ze blij van af en toe een stofbeurt. Uw bezoek zal met het blote oog nauwelijks verschil zien!