Doe het zelf tuinen
Image default
Tuin onderhoud

Hovenier Heerhugowaard

Laatst zocht ik naar hovenier Heerhugowaard, en kwam ik uit bij De Noord-Hollandse Tuinman. Dit is een hoveniers bedrijf welke hoveniers diensten uit voert in Heerhugowaard. Ik ben opzoek naar een hovenier welke een tuin voor mij kan ontwerpen. Ik ben namelijk sinds een paar weken verhuisd van Alkmaar naar Heerhugowaard. We zijn verhuist omdat we ons vorige huis te klein vonden worden en dus opzoek waren naar iets groters. Dat hebben we nu gevonden en alles in huis naar ons wens. Alleen moet er nog veel gebeuren aan de tuin. Daar hebben we namelijk nog geen aandacht aan besteed. Lees in deze blog waarom ik voor hovenier De Noord-Hollandse Tuinman gekozen heb.

Hovenier Heerhugowaard zoeken

Ik ben dus in Google gaan zoeken op Hovenier Heerhugowaard. En kwam na wat zoekwerk op de website van De Noord-Hollandse Tuinman terecht kwam.  Op de website stond allemaal informatie. Over de prijs, diensten en over de beschikbaarheid. Als hovenier ben je bezig met allerlei taken. Je ontwerpt tuinen, je legt tuinen aan, je onderhoudt de tuinen van de klant (denk hierbij aan het snoeien van struiken en het maaien van het gras) en ze houden zich bezig met het renoveren van tuinen. Ik ben dus opzoek gegaan naar hovenier Heerhugowaard omdat ik een ontwerp wilde laten maken voor mijn droomtuin. Ik wil graag een tuin naar Japans ontwerp en weet niet hoe ik dit aan moet pakken. Ik heb geen idee wat ik precies wil en ik heb ook geen groene vingers

Tuinontwerp Heerhugowaard

Een aantal weken na dat De Noord-Hollandse tuinman een ontwerp had gemaakt van mijn tuin ging hij het uitvoeren. Hier was hij een paar dagen mee bezig, maar het resultaat van hovenier Heerhugowaard was super mooi en ben blij dat ik voor de Noord-Hollandse Tuinman gekozen heb. Ik kan De Noord-Hollandse Tuinman dus zeker aanraden als hovenier Heerhugowaard!