Doe het zelf tuinen
Image default
Tuin onderhoud

Uw nieuwe tuinman snel online gevonden!

Schrikken van de hovenier offerte, dat is echt niet nodig. U kunt op de site van Vergelijk Hoveniers vooraf een prijsopgaaf aanvragen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het werkt als volgt: op de site vergelijkhoveniers.nl vult u uw postcode in. Vervolgens klikt u op het oranje blokje ernaast met de tekst ‘start prijsvergelijk’. Dan verschijnt er een formulier met onder meer de volgende invulregels: straat, huisnummer, plaats, naam, telefoonnummer en emailadres. Als u dit alles heeft ingevuld, kunt u beschrijven om wat voor tuinklus het gaat. Alle gegevens worden verwerkt en u krijgt de namen van een aantal hoveniersbedrijven bij u in de buurt te zien. U kunt deze benaderen en informeren naar de prijzen die ze hanteren. En dan is de keus aan u wie het wordt.

Op professionele wijze uw boom laten vellen

Bomen vellen vraagt om een veilige en afdoende techniek. Ook zijn er specifieke materialen en machines voor nodig. Er wordt gekozen voor vellen als kappen niet kan. Vellen houdt in dat de boom van boven naar beneden stukje voor stukje -tak voor tak eigenlijk- afgebroken wordt. Redenen om een boom te vellen zijn bijvoorbeeld:

-de boom is te zwaar doordat hij schuin overhelt en schade aan een dak of schuur kan veroorzaken;

-u wilt meer zonlicht in de tuin en kiest daarom voor het weghalen van de boom;

-de boom is ziek en moet verwijderd worden;

-de gemeente besluit een aantal bomen weg te halen.

Als er in uw tuin een boom geveld moet worden, kunt u daar het best een professionele tuinman voor inschakelen. Als u zoekt via Vergelijk Hoveniers heeft u er snel een gevonden. En wie weet kan hij direct een aantal andere klusjes voor u doen zoals een vijver aanleggen. Het grind van het grindpad vernieuwen, de schutting verplaatsen of het inzaaien van nieuw gras. Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar de juiste hovenier? Als u het online contactformulier invult, wordt u daarbij geholpen!

https://www.vergelijkhoveniers.nl/

Gerelateerde artikelen

Van Netten Hoveniers – tuinonderhoud

De beste hovenier in Almelo en omstreken

Bomen kappen? Vergeet de kapvergunning niet!