Doe het zelf tuinen
Image default
Bouwen en verbouwen

Het optimale voor je koe

Er zijn enorm veel apparaten om je koeien goed te kunnen verzorgen. Daarnaast kun je ook nog een hoop advies inwinnen op het gebied van de koeienstalling. Hierbij kun je denken aan speciale dingen die aangepast kunnen worden om ervoor te zorgen dat je geld kunt besparen op bijvoorbeeld energie kosten van de stal. Zo kunnen de meeste stallen efficiënter te werk gaan op het gebied van bijvoorbeeld licht. Als dit eenmaal allemaal in orde is dan kun je gaan denken aan het verzorgen van je koeien en hoe je daar efficiënter mee aan het werk kan gaan. Zo zijn er verschillende middelen die je in kunt zetten voor het verzorgen van je koeien.

Hierbij kun je denken aan de koeborstel. Het is iets wat je kunt gebruiken voor het verzorgen van je koeien. De Au-2-matic Cowbrush is een van de borstels. Het zorgt ervoor dat je koe optimaal gereinigd wordt. Het voordeel hiervan is dat het niet alleen de rug reinigt maar ook de borst en de flanken. Daarnaast geeft het een huidmassage op grote vlakken wat ervoor zorgt dat de koe een betere doorbloeding krijgt en een beter stofwisseling. Op de lange termijn betekent dit meer melk van de koe en zorgt er ook voor dat de koeien minder tot geen last hebben van parasieten.

Zo kun je toch nog het een en ander aanpassen aan de omgeving van de koe en kun je de koe optimaal verzorgen. Met wat agrarisch advies kun je toch een heel eind verder komen. Daarnaast is het niet alleen goed voor de koe, maar kan het op de lange termijn ook nog een hoop geld schelen. Zowel in de stal zelf als van de koe. Als de koe grondig schoon is dan is de kans op parasieten kleiner en dat bespaart ook weer geld.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/