Doe het zelf tuinen
Image default
Aanbiedingen

Een ruime personenbus: ideaal voor op vakantie met het hele gezin

Niks is zo gezellig als samen met z’n allen op vakantie gaan. Dat tripje naar het zuiden van Europa is toch wel hét uitje waar ieder kind het hele jaar door met smacht naar uit kan kijken. Daar waar het hele gezelschap vroeger nog prima in een standaard gezinsauto paste, wordt het nu toch echt proppen. De kinderen zijn groter geworden en hebben steeds meer spullen die écht op vakantie mee moeten. Of misschien heeft er zelfs nog wel een gezinsuitbreiding plaats gevonden waardoor die gezinsauto nu toch echt te krap begint te worden. Laat die te kleine auto dit jaar staan en huur eens een ruime personenbus. Een dergelijke bus mag je gewoon met een B-rijbewijs huren en is ideaal voor op vakantie met het hele gezin. Een personen bus huren doe je natuurlijk bij Bultman. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat lees je hieronder

 

Een personenbus die aan al jouw wensen en eisen voldoet

Een personenbus huren via Bultman is eigenlijk een fluitje van een cent. Met slechts enkele muisklikken heb jij namelijk een handige personenbus gereserveerd die aan al jouw eisen en wensen voldoet. Want wanneer het gaat om een enkel dagje Efteling met een groep kinderen stel je natuurlijk hele andere eisen aan het vervoer dan wanneer je in de zomervakantie dagelijks honderden kilometers moet afleggen richting een ver land. Dan wil je toch net een tikkeltje comfortabeler kunnen zitten en is een goed werkende airco wellicht geen overbodige luxe. Personenbussen zijn dan ook te huur in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen uit personenbussen voor zes, zeven, acht of maar liefst negen personen. Gaat er een rolstoelgebruiker mee? Huur dan een speciale rolstoelbus.

 

Online reserveren, sleutels afhalen en de reis kan beginnen!

Nadat jij de perfecte personenbus hebt gevonden kun je deze eenvoudig online reserveren voor de gewenste periode. Ook kun je aangeven waar je de bus wilt ophalen en weer inleveren. Controleer of je alle gegevens goed hebt ingevuld en maak een keuze uit de opties online betalen of betalen op locatie bij afhalen. Zodra alles verwerkt is kun je de sleutels in ontvangst nemen. Laat die vakantie maar beginnen!

 

https://www.bultman.nl/