Doe het zelf tuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Besparen op allerlei soorten tuingereedschap

De zomer komt er aan, en dat betekent dat de tuin weer op mag worden geknapt. A-merken zoals Makita, Bosch en DeWALT zijn echter vaak erg duur. Gelukkig zijn er meerdere manieren om te besparen op het kopen van nieuw tuingereedschap.

Heeft u al een robotmaaier?

Handmatig grasmaaien is zó 2020. Tegenwoordig ziet u misschien wel eens een robotmaaier rijden in een tuin in de buurt. Hier komt geen hand meer aan te pas. De robotmaaier verkent de tuin, rijdt een aantal rondjes en kan vervolgens de hele tuin maaien waarna hij terugrijdt naar zijn oplaadstation. U kunt dus lekker toekijken met uw favoriete drankje terwijl de robot uw hele tuin weer kortwiekt.

Een nadeel aan robotmaaiers is dat ze wel redelijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er vaak robotmaaier aanbiedingen te vinden waardoor u mooi wat geld over kunt houden voor bijvoorbeeld wat planten.

Maak het gazon eens goed schoon

Om uw gazon eens echt goed schoon te maken, kunt u gebruik maken van een hogedrukspuit. Er zijn verschillende merken zoals Makita, Kärcher en Nilfisk die geweldige hogedrukreinigers produceren. Mocht u kiezen voor een hogedrukreiniger met korting, dan kunt u ook vele andere dingen schoonspuiten. Denk hierbij aan uw auto, fiets of tuinmeubelen. Mocht u er verschillende dingen mee schoon willen maken, check dan wel even of de hogedrukspuit die u koopt een regelbare druk heeft. Het is namelijk niet verstandig om uw auto schoon te maken met dezelfde druk als de tegels.

Korting op allerlei tuingereedschap

Het is nooit verstandig om tuingereedschap voor de volledige prijs te kopen. Er zijn altijd wel aanbiedingen te verkrijgen bij bijvoorbeeld Coolblue, Bol.com of Praxis. Daarnaast kunt u ook wachten op bijvoorbeeld Black Friday met het kopen van tuingereedschap voor de komende zomer, omdat u dan snel profiteert van minimaal 30% op bijna alle spullen.