Doe het zelf tuinen
Image default
Sport

De nieuwste trends onder voetballers; gripsokken

Voetbalde je zelf pakweg 15 jaar geleden? Grote kans dat je toen van die zweetbandjes om je pols(en) heen droeg. Destijds waren die zweetbandjes een trend, onder andere doordat professionele voetballers dergelijke bandjes ook droegen.

Op dit moment hebben we met andere trends te maken. De meest opvallende trend hierbij is toch wel het dragen van gripsokken. Dit zijn sokken met speciale anti slip nopjes aan de onderzijde. Dankzij deze anti slip nopjes geniet je van extra veel grip in je voetbalschoenen. Je kunt je vast voorstellen dat dit de nodige voordelen met zich mee brengt.

Wat zijn de voordelen van gripsokken?

De aanschaf van gripsokken voetbal is zeer zeker aan te raden. Iets wat aan onder andere de onderstaande voordelen te danken is:

–      Je schuift nooit meer met je voeten in je schoenen. Met name als je nieuwe schoenen hebt, willen je voeten wel eens gaan schuiven in de schoenen. Door de juiste gripsokken te dragen, heb je hier nooit meer last van.

–      Je ervaart meer grip. Dankzij de juiste gripsokken ervaar je ook veel meer grip. Met dank aan deze grip kun je sneller draaien en kappen, waardoor je dus een stuk behendiger bent.

–      Je kunt de gripsokken over je normale sokken heen dragen. Het is de bedoeling dat je de gripsokken over je normale sokken heendraagt. Zodoende geniet je ook van de voordelen van de ‘normale’ lange voetbalsokken. Deze sokken en de gripsokken vormen eigenlijk een perfecte combinatie.

Verschillende soorten gripsokken

Spreken deze voordelen je aan? En wil je daarom zelf graag nieuwe gripsokken aanschaffen? Dan is het goed om te weten dat je uit meerdere soorten gripsokken kunt kiezen. Dit komt vooral doordat meer merken hun eigen gripsokken zijn gaan ontwikkelen. Wil je echt voor het beste van het beste gaan? Dan zijn de gripsokken van de merken Trusox en SOXPro aan te raden. Daarnaast bieden ook FitSockr en Adidas prima gripsokken aan.

Kleur van de gripsokken

Kijk goed naar de kleur van de gripsokken. Het is wel zo mooi als deze sokken dezelfde kleur hebben als je ‘normale’ voetbalsokken.

Gerelateerde artikelen

Ronaldo motivation

Fit Met Een Handicap – Haarlem – Fit Met Jip

Waarom is voetbal de meest populaire sport?