Doe het zelf tuinen
Image default
Woning en Tuin

De meest originele housewarming cadeaus op een rijtje

Wanneer iemand gaat verhuizen, is het natuurlijk zo dat je vaak met een cadeautje aankomt bij de housewarming. Het is leuk om een cadeaubon of plant cadeau te doen, maar waarschijnlijk ben je dan niet degene met het meest originele cadeau terwijl je dat natuurlijk het liefste wel wil zijn. In deze tekst gaan we dan ook kijken naar de meest originele housewarming cadeaus.

Nieuwe huisnummers

Een cadeau die iedereen nodig heeft, maar waar niet iedereen aan zou denken, is een huisnummer. Elk huis heeft natuurlijk een huisnummer en daarom is het een heel origineel cadeau. Huisnummers zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten te krijgen zodat je een huisnummer kunt kiezen die past bij de stijl van de woning. Denk bijvoorbeeld aan een groot, houten huisnummer of juist aan een die gemaakt is van rvs.

Glaswerk

Van glaswerk kun je natuurlijk nooit genoeg hebben. Denk bijvoorbeeld aan een set van mooie wijnglazen. Vooral op het feestje van de housewarming zelf komen wijnglazen natuurlijk altijd goed uit. Of denk aan speciale mokken die je zelf kan laten maken. Een foto van het nieuwe huis of juist een herinnering aan de vorige woning kan natuurlijk het perfecte cadeau zijn. Ook ander glaswerk kan gepersonaliseerd worden zodat je het perfecte en meest originele cadeau kan geven. Toch zijn er nog veel meer leuke ideeën.

Sleutelkastje

Een nieuw huis betekent natuurlijk ook nieuwe sleutels en deze wil je wel op een handige plek ophangen. Dat kan zeker in een sleutelkastje. Het kastje kan opgehangen worden aan de muur en hierin kunnen de verschillende sleutels opgehangen worden. Een sleutelkastje is in ontzettend veel verschillende vormen en soorten te krijgen. Hierdoor kun je een sleutelkastje kiezen die je leuk vindt, maar je kunt er ook nog voor kiezen om het kastje te personaliseren. Op die manier ben je dus heel origineel en heb je ook nog eens een heel persoonlijk en handig cadeau.

Geurkaarsen

Iedereen is gek op een lekkere geur in huis en dat kun je natuurlijk het makkelijkst bereiken door middel van een geurkaars. Ook kun je kiezen voor wax melts of bijvoorbeeld geurstokjes. Deze kaarsen zijn in een hele hoop verschillende geuren te krijgen en daarom natuurlijk ook zeker in een geur die de verhuizende persoon het lekkerst vindt. Ook kun je kiezen voor een selectie van verschillende geuren zodat er altijd iets tussen zit wat iemand lekker vindt.

Tot slot

Al met al zijn er dus een hele hoop originele cadeaus die iemand kan kiezen voor een housewarming. Of je nou gaat voor een lekkere geur of juist huisnummers voor bij de deur. Zorg voor een leuk en origineel cadeau.

https://rvshuisnummers.nl/