Doe het zelf tuinen
Image default
Woning en Tuin

7 redenen waarom je moet kiezen voor een LED prikspot

Lekker op een zomeravond in een mooi verlichte tuin zitten met een borrel. Heerlijk toch? Er zijn verschillende manieren waarop je een tuin kan verlichten. Onze aanrader is om te kiezen voor LED verlichting. Met een LED prikspot kun je al op een eenvoudige manier iets bijdrage aan het milieu, je portemonnee en aan een gezellige tuin. Lees hieronder 7 redenen waarom je zeker LED prikspots moet overwegen in jouw verlichtingsplan.

1. Kantelbare functie
Prikspots zijn kantelbaar waardoor je het licht precies kunt schijnen waar je het wilt hebben. Op deze manier kun je de nadruk leggen op een mooi element in jouw tuin. Hierbij kunt u denken aan een boom, struik of een ander mooi element.

2. Eenvoudig te monteren
Doordat de inbouwkoker in een spitse punt is ontworpen kun je de prikspot eenvoudig van plaats verwisselen. Je hoeft de prikspot alleen op de juiste plaats in de grond te steken en de stekker in het stopcontact te steken. En genieten maar!

3. Energiezuinig
LED prikspots zijn energiezuiniger dan halogeen en gloeilampen. Zo kun je tot wel 90% besparen door te kiezen voor LED.

4. Kostenbesparend
Met LED bespaar je geld. Je hebt het aankoopbedrag al binnen een jaar terugverdiend en daarna bespaar je ieder jaar veel geld!

5. Goed voor het milieu
Hoe prettig is het als je met een eenvoudige keuze jou bijdrage kunt leveren aan het milieu! Met LED prikspots heb je uitstekende verlichting en je bent milieuvriendelijk bezig!

6. Meer branduren
LED prikspots hebben meer dan 40.000 branduren. Hierdoor hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je prikspots kapot kunnen gaan.

7. Veilig
Bij LED verlichting ontstaat er minder warmteontwikkeling waardoor het brandveiliger is dan halogeen of gloeilampen.

Overweeg ook grondspots, vlonderspots of verandaverlichting om jou tuin mee te verlichten. Met een goed lichtplan kun je alles combineren en er een mooi geheel van maken.

 

Gerelateerde artikelen

Je tuin upgraden? Denk hieraan!

Waar moeten goede verhuispakketten aan voldoen?

Wat doet elektricien Nijmegen allemaal voor klusjes?