Doe het zelf tuinen
Image default
Bedrijven

5 onmisbare items voor thuisklussers

Klopboor

Een klopboor is, in tegenstelling tot een normale accuboor, wel geschikt om gaten te boren in harde materialen. Denk hierbij aan een betonnen -of bakstenen muur. Een klopboor is daarom onmisbaar voor bijna iedere klus waarbij gaten moeten worden geboord. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een schilderij, kastje, spiegel of plankje, om maar wat voorbeelden te noemen.

Verf

Een redelijk voor de hand liggend, desalniettemin cruciaal item in dit lijstje is verf. Een nieuw geverfde muur kan een kamer er compleet anders uit laten zien. Verf kan een oude schutting of deur weer tot leven brengen. Zo zijn er nog talloze dingen te bedenken waar verf goed voor is. Een likje verf is voor de meeste make-overs vaak al genoeg.   

Potdekselschroeven

Potdekselschroeven zijn speciaal gemaakt voor het monteren van rabat schuttingplanken of overige houten planken. Voor grotere klussen, zoals het maken van een overkapping, tuinhuisje of schutting, zijn deze schroeven cruciaal. De brede toepassingsmogelijkheden van potdekselschroeven maakt het een onmisbaar item voor alle klussers en handige Harries.

Schuurmachine

Al ben je een diehard klusjesman of een hobby klusser: een schuurmachine mag niet ontbreken in je inventaris. Zeker niet als je het leuk vindt om zelf een kast of andere dingen van hout te maken. De planken die je bij de bouwmarkt koopt zijn vaak ruw en zitten doorgaans vol met splinters. Een schuurmachine zorgt voor goede afwerking van houten planken. Daarnaast kan het ook gebruikt worden voor het gladmaken van een ondergrond, als deze opnieuw geverfd moet worden.

Cirkelzaag

Een echte klusjesman heeft altijd een cirkelzaag. Een cirkelzaag is zeer breed toepasbaar en praktisch onmisbaar voor iedereen die geregeld in de schuur staat de klussen. Een cirkelzaag kan gebruikt worden voor houtbewerking, metaalbewerking en het bewerken van kunststoffen. Om die reden is het een zeer geliefd item onder de thuisklussers. 

https://schroevengroothandel.nl/houtschroeven/potdekselschroeven