Doe het zelf tuinen

Tuinieren kun je zelf, lees er alles over op ons blog

You are here: Home - Zwembad - Zo vind jij in 3 stappen de perfecte jacuzzi!


Zo vind jij in 3 stappen de perfecte jacuzzi!

De temperaturen blijven maar stijgen, waardoor het zonnebrand smeren geblazen is! Hoewel je misschien niet zo snel verbrand, kan de Uv-straling erg schadelijk zijn voor de huid ondanks dat je alleen maar bruin wordt van het zonnetje. Daarnaast zorgt de warmte ervoor dat we gedurende dag op verschillende manieren op zoek gaan naar verkoeling. Waar de één nog een verkoelend drankje inschenkt met extra veel ijsblokjes, koopt de ander een nieuw pak ijsjes in. Ook helpt het om een plekje op te zoeken in de schaduw. Echter, als jij je de ideale zomermiddag inbeeldt, dan denk jij toch ook aan een luxe opblaas jacuzzi? Wij in ieder geval wel en helpen jou dan ook graag bij het vinden van de ideale jacuzzi voor jouw achtertuin!

Vier- of zespersoons?

Bij Opblaasbare Bubbelbaden heb jij keuze uit opblaasbare jaccuzi‘s van verschillend formaat, doordat het ene bubbelbad geschikt is voor vier personen, terwijl de ander ideaal is voor zes. Ga dus voor jezelf na met hoeveel mensen jij comfortabel bubbelt en hoeveel mensen je graag uit zou willen nodigen voor een gezellige, verkoelende middag.

Waterjets of luchtstralen?

Wie dacht dat ieder bubbelbad hetzelfde was, heeft het mis! Jacuzzi’s creëren namelijk bubbels op twee manieren, te weten middels waterjets of luchtstralen. Deze eerste manier heeft een soort masserende werking, terwijl de luchtstralen de oude, vertrouwde bubbels creëert. De keuze is dus afhankelijk van jouw voorkeur: kom jij aan het einde van de dag tot rust door middel van een massage of geniet jij uitermate van de traditionele bubbels?

Bubbelbad geuren of hoofdsteuntje?

Wil jij heerlijk ruiken nadat je gebubbeld hebt of gun jij jezelf extra comfort met een zacht hoofdsteuntje? Opblaasbare Bubbelbad biedt diverse accessoires om jouw bubbelervaring compleet te maken, dus neem vooral eens een kijkje op de website van Opblaasbare Bubbelbaden om inzicht te krijgen in het gehele assortiment!

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/