Doe het zelf tuinen
Image default
Zwembad

intex groothandel

Intex staat bekend als de voorloper op het gebied van zomer en water artikelen en daarom zie je de producten overal, misschien wel zonder dat je het doorhebt! Zo maken zij bijvoorbeeld zwembandjes voor kinderen die net leren zwemmen of een baby float waarin een baby aan het water kan leren wennen, en omdat ze dit al jaren doen durf ik wel te stellen dat er een erg grote kans is dat u ook bent opgegroeid met één van de producten van intex.

 

Ideaal voor zwemscholen

Omdat intex producten maakt die ideaal zijn voor zwemscholen is het voor hen erg handig om dit in te kopen bij een intex groothandel. Hier is het mogelijk om direct genoeg exemplaren te komen zodat je nooit meer zonder komt te zitten. Een intex groothandel is gespecialiseerd in alle producten en kan jou goed te woord staan mocht het nodig zijn.

  

Groot assortiment

Naast de producten die intex aanbied voor zwemscholen zijn er ook nog heel veel andere producten die ingekocht kunnen worden door bijvoorbeeld een winkel of een webshop, zo biedt intex:

 

–       Opblaasbare donuts in verschillende kleuren en maten.

–       Verschillende opblaasbare dieren zwemringen

–       Strandballen en ballen voor in het zwembad

–       Allerlei verschillende luchtbedden

–       En nog veel meer drijvende, opblaasbare figuren.

 

Het is denk ik wel duidelijk, de keuze is heel groot. Dus heb jij een eigen winkel of webshop en wil jij dit soort producten verkopen/aanbieden aan jou klanten? Koop dan deze en vergelijkbare producten bij een intex groothandel, zij zorgen ervoor dat je genoeg in kunt kopen en dat jij helemaal klaar bent voor de zomeractiviteiten en gelegenheden. Zo zijn klanten van jong en oud de hele zomer blij!

https://www.vandermeulen.com/nl-nl/intex/