Doe het zelf tuinen
Image default
Eten en drinken

Walnoot Sinaasappel Taart Door De Brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus?

Bij brievenbusbanket.nl besteld u ambachtelijk gebak dat in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt. Brievenbusbanket.nl verpakt het brievenbus taartje erg goed precies in de afmetingen van het brievenbus doosje, dus de brievenbustaart komt vers en mooi aan bij de gelukkige ontvanger.

U kunt kiezen uit verschillende soorten ambachtelijk gebak, zo kunt u ook een Walnoot Sinaasappel Banket bestellen dat door de brievenbus past.

Het Walnoot Sinaasappel Banket is in drie verschillende maten doosjes beschikbaar, namelijk;

  • Normaal, één stuk ambachtelijk gebak in een A6-formaat doosje dat door de brievenbus past.
  • Large, twee stuks ambachtelijk gebak in een A5-formaat doosje dat door de brievenbus past.
  • Extra Large, vier stuks ambachtelijk gebak in een A4-formaat doosje dat door de brievenbus past.

Ook is het mogelijk om het Walnoot Sinaasappel Banket te combineren in een Large of Extra Large doosje met brievenbusbanket.nl’s andere soort brievenbus taartjes, dit noemt brievenbusbanket.nl een combinatiebox en is samen te stellen op de website van brievenbusbanket.nl

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl is voor een groot deel gespecialiseerd in de zakelijke markt. Helaas werkt een groot deel van Nederland momenteel thuis, dit kan erg eenzaam zijn en het sociaal contact van de werkvloer is ver te zoeken.

Bij brievenbusbanket.nl besteld u als werkgever of manager voor uw personeel of collega’s een heerlijke brievenbustaart dat brievenbusbanket.nl kan verzenden door heel Nederland. Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe om het gebak door de brievenbus een speciale functie te geven, namelijk een hart onder de riem sturen voor uw personeel of collega’s.

Inmiddels heeft brievenbusbanket.nl al meerdere bedrijven hier erg gelukkig mee mogen maken.

Ook geinteresseerd in grotere zakelijke orders? Stuur een mail naar de klantenservice van brievenbusbanket.nl en zij zullen voor u een passende offerte maken met eventueel nog extra eigenschappen zoals; eigen bedrijfslogo op de doosjes of ansichtkaartjes in huisstijl van uw bedrijf.

https://www.brievenbusbanket.nl/22-walnootsinaasappelbanket