Doe het zelf tuinen
Image default
Dieren

Waar vind je goedkope krabpalen?

Heb je zelf onlangs een kat geadopteerd of gekocht? Dan wil je hem of haar natuurlijk alles geven om het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Een krabpaal is in dat geval geen overbodige luxe. De meeste katten zijn hier dol op. En niet alleen kittens, ook al vinden zij het natuurlijk helemaal geweldig omdat ze er heerlijk in kunnen spelen en klimmen. Maar ook de oudere kat vind een krabpaal vaak erg prettig. Al is het maar om jezelf even terug te trekken van alle drukte om zich heen.

Bij de aankoop van een krabpaal moet je wel op een aantal punten letten. Zo kun je wel direct voor een goedkope gaan. Maar goedkoop is soms ook duurkoop. Goedkope krabpalen hebben vaak dunne sisal palen. Dat is geen probleem als je kittens hebt, die zijn immers niet zo zwaar. Maar als je een gewone kat hebt, dan kan zo’n dunne sisalpaal problemen geven. Die kunnen dan namelijk omknakken of breken. Met een mainecoon kat zul je daar al helemaal op moeten letten, evenals met de Noorse boskat.

Voor kittens kun je een krabpaal kopen waarop veel klim mogelijkheden en vertier zit. Een muisje aan een touwtje, een extra touw om in te klimmen, een hoge uitkijktoren. Dat zijn allemaal pluspunten voor jonge katten. Een oudere kat wil graag een fijn slaapplekje hebben. De ene kat ligt graag hoog, de andere wil graag op een beschut plekje liggen. Als een krabpaal een huisje heeft, is dat wel een pluspunt voor dit soort katten. Of je een groot model of klein model aan moet schaffen hangt natuurlijk van jouw budget en ruimte af. Hoe groter, hoe mooi voor de kat, dat moge duidelijk zijn. Maar jouw ruimte en jouw portemonnee moeten dat natuurlijk ook toe laten. Bij Krabpaalwebshop heb je keuze uit een aantal betaalbare krabpalen. Goede kwaliteit én een mooie bijkomstigheid… Een deel van de opbrengst gaat bij hen naar het goede doel. Wil je dus wat geld uitgeven voor je kat? Investeer dan in een mooie kattenkrabpaal.

https://www.krabpaalwebshop.nl/