Doe het zelf tuinen
Image default
Dieren

Deze hondenpoepschep is onmisbaar voor iedere hondeneigenaar

Meerdere keren per dag wandelen met uw hond is een leuk en ontspannend onderdeel van het leven van iedere hondeneigenaar. Het is echter begrijpelijk dat u er niet blij wordt om steeds weer de uitwerpselen van uw hond op toe moeten ruimen met een zakje. Daarom brengt u tijdens alle wandelingen met uw geliefde viervoeter de handige hondenpoepschep én de bijpassende zakjes van Dierenhoekje mee. Met deze handige schep hoeft u niet steeds te bukken om poep te rapen.

Hoe werkt deze handige schep?

Wanneer u uw hondenpoepschep en bijbehorende zakjes gaat kopen bij Dierenhoekje, kunt u erop rekenen dat u producten van topkwaliteit ontvangt. In de webshop verkopen zij namelijk enkel dierenbenodigdheden van de beste kwaliteit aan. Ook wanneer u kiest voor de hondenpoepschep ontvangt u een topproduct, want de schep is zeer makkelijk in gebruik en ziet er ook nog eens mooi uit. U klapt grijper voor hondenpoep open en plaatst het bijpassende hondenpoepzakje in de opening. Heeft uw geliefde viervoeter zijn behoefte heeft gedaan? Dan pakt u dit ‘cadeautje’ eenvoudig op met de schep. Door steeds weer de hondenpoepschep mee te nemen, geniet u nóg meer van de tijd die u met uw geliefde hond doorbrengt tijdens de wandelingen.

Neem gerust contact op met de klantenservice voor meer informatie over de producten

Bij Dierenhoekje vindt u veel meer producten vindt die handig zijn tijdens de wandeling, zoals een dubbele hondenriem of fantastisch speelgoed, zoals een mooie frisbee of leuke tennisballetjes om uw hond te laten apporteren. Zo maakt u nog meer fijne herinneringen met uw trouwe viervoeter! Bekijk daarom zeker het ruime assortiment aan kwaliteitsproducten en haal al uw dierbenodigdheden in huis. U heeft uw producten al binnen één tot drie werkdagen in huis en als u een bestelling plaatst van minimaal € 49,-, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, want zij voorzien u graag van meer informatie over de producten en de mogelijkheden.

https://www.dierenhoekje.nl/