Doe het zelf tuinen
Image default
Woning en Tuin

Waar koop je een goede brievenbus?

Veel mensen hebben een brievenbusklep in de voordeur van hun huis of bedrijfspand zitten. Vrijwel dagelijks ontvangt men via deze weg post, kranten en reclamefolders op de deurmat. Erg handig want met zo’n deurbrievenbus hoeft men niet naar buiten om de post op te halen. Voor de bezorger soms iets lastiger omdat niet elke deurbrievenbus even gemakkelijk te bereiken is. Om te voorkomen dat een postbezorger of krantenbezorger heel veel tijd moet besteden om de post op één adres bezorgd te krijgen bestaat er een wettelijke regeling waaraan alle Nederlanders zich moeten houden. Dit is de zogenaamde postwet. Hierin staat niet alleen waar aan een brievenbus moet voldoen, maar ook dat een brievenbus zich niet verder dan 10 meter van de openbare weg mag bevinden. Heb jij dus een deurbrievenbus die zich verder dan 10 meter van de openbare weg bevindt? Dan is de kans groot dat je vandaag of morgen een briefje van Postnl in je postvak ontvangt waarin zij je verzoeken om een buitenbus binnen een straal van 10 meter te plaatsen.

Een goede brievenbus van Brievenbuswebshop.nl

De meeste mensen zijn niet erg blij als ze zo’n postkaartje van Postnl in de brievenbus vinden. Ten eerste natuurlijk omdat ze verplicht op kosten worden gejaagd, ze moeten immers een nieuwe brievenbus aanschaffen. Maar ook omdat de post en kranten niet langer binnen op de deurmat zullen vallen. Je moet dus altijd eerst naar buiten lopen om te kijken of de bezorger al geweest is. Heel vervelend allemaal, maar het heeft geen zin om hier tegen in beroep te gaan. Het zijn regelingen die bij de wet zijn vastgelegd. Je kunt dus niet anders dan een nieuwe postbus aanschaffen… Wat je natuurlijk wél helemaal zelf in de hand hebt is hoe deze brievenbus er dan uit gaat zien? Wat zijn je wensen? Zoek je een groot model waar ook pakketjes in kunnen? Zoek je specifiek iets van RVS? Is de uitstraling niet belangrijk maar wil je graag een zo’n goedkoop mogelijk model aanschaffen? Wil je de brievenbus vrijstaand in je tuin plaatsen of hang je ‘m aan de wand van je huis of aan schutting? Of ben je er nog helemaal niet uit en zoek je een website waar je ten eerste een even wat inspiratie op kunt doen?

Grote keus in brievenbussen online

Er bestaat één website in Nederland die helemaal gericht is op brievenbussen. De eigenaar, een voormalige medewerker van Postnl zette dit bedrijf in 2007 op en dit bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste brievenbuswinkels van de hele wereld. Je kunt er terecht voor goedkope modellen, designer merken, houten exemplaren en luxe roestvrij stalen exemplaren, de oud vertrouwde ptt brievenbus en hele constructie’s voor flat gebouwen en appartementen. Doordat zij een complete eigen voorraad hebben, kunnen zij ook heel snel leveren! Zowel in Nederland, als in België en Duitsland! Naast brievenbussen verkopen ze ook allerlei post gerelateerde producten, denk hierbij aan postvangers, ja/nee stickers, brievenbussleuteltjes, huisnummerstickers, anti hengel systemen en pakketbrievenbussen. Naast online verkoop, heeft het bedrijf ook een hele grote showroom in Zutphen waar alle postkasten staan opgesteld. Neemt u gerust eens een kijkje op www.brievenbuswebshop.nl